Horia Moculescu şi Marius Moga lucrează împreună!

Publicat pe

Unul dintre invitatii de seama la Tabara de muzica din Paltinis a fost Horia Moculescu care s-a simtit foarte bine printre tinerii colegi de breasla.

moculescu_cornel_maga_simo_whatsUP_nicu csaragea

Eu nu fusesem niciodata la Paltinis inainte. Cand m-a sunat Marius sa ma invite, m-am gandit ca ar fi o oportunitate buna sa vin in locul asta superb intr-un act de impacare intre generatii', declara Horia Moculescu.

Insotit de muzicianul Nicu Caragea, din Republica Moldova, Horia Moculescu a intrat in studio alaturi de Marius Moga si Laurentiu Duta ca sa compuna un hit, care va iesi cu siguranta o balada', zice Moga razand. Punct ochit, punct lovit.

puya_moculescu

Tinerii producatori Marius Mirica si Christian D., alaturi de Liviu Teodorescu (Vocea Romaniei), l-au convocat la o sedinta despre drepturile de autor si trendurile in muzica actuala, dezbatand constructiv teme la care tinerii nu aveau, de multa vreme, un raspuns avizat. La finalul taberei, stransi cu totii in jur, maestrul Moculescu s-a lasat impresionat de spontaneitatea si talentul cu care improvizeaza tinerii compozitori si a planuit cateva colaborari viitoare, intre care cu Mamasita si cu Narcotic Sound.

moculescu_duta_moga

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter