JOE COCKER va concerta la Bucuresti!

Publicat pe

Celebrul cantaret Joe Cocker a inclus Romania pe harta turneului sau gigant ”Fire It Up Summer Tour”, turneu ce  promoveaza cel mai recent album al sau: ”Fire It Up”. El va sustine un concert pe 4 august la Romexpo.

 

j.cocker

Intrucat a mai vizitat Romania pana acum si de fiecare data a fost intampinat de mii de fani cu caldura si admiratie, Joe Cocker revine cu placere sa incante live fanii romani cu piesele sale celebre, dar si cu piese noi de pe noul album.

 

A crea un album, pentru mine seamana cu a realiza o pictura – 12 piese si multa culoare; nu-mi place ca totul sa fie intr-o singura stare de spirit' declara cantaretul despre noul sau produs. Asadar albumul „Fire It Up' contine atat melodii clasice de suflet, balade pline de putere cat si piese pline de energie si vigoare.

 

Biletele pot fi cumparate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, Magazinul BILETOO din Cinematograful Patria, Libraria Eminescu, Sala Palatului, Magazinul Biletfan (statia de metrou Unirii 1) si online de pe www.BILETOO.ro si www.BLT.ro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter