Joe Satriani – rock instrumental de zile mari la Sala Palatului!

Publicat pe

Joe Satriani a susţinut luni seară un concert de zile mari la Sala Palatului! Aflat pentru prima oară în România, rockstarul şi-a pus serios la lucru cele patru celebre chitări Ibanez create special pentru el.

 

O sală arhiplină a aplaudat îndelung piese pe care românii le aveau gravate în suflet şi le aşteptau live de ani întregi, de la ' Always With Me, Always With You' la 'Summer Song'. Nicu Patoi, unul dintre cei mai buni chitarişti ai României la momentul actual, şi-al său PLATONIC BAND, au deschis concertul, cu piese de pe ultimul lor album Sweet Little 6String'. 'Am fost încântat de reacţia publicului, mai ales la piesa 'Legacy'. Un public bun, şi numeros'  spune Nicu Patoi.

 

Aproape 2 ore de rock instrumental şi aplauze generoase din partea românilor, care au primit cu multă căldură cel de-al 14lea album din cariera lui Joe Satriani, proaspăt lansatul „'Unstoppable Momentum'. Disc despre care Satch spune că 'are o abordare oarecum experimentală, cu influenţe din toate colţurile lumii – de la muzică clasică la muzică tradiţională indiană, şi încorporează chiar puţină… comedie. E pur şi simplu distractiv de ascultat. Am vrut ca fiecare moment să fie foarte melodios. Am căutat cea mai puternică melodie posibilă, şi cel mai puternic riff' adaugă el. La final de spectacol, fanii de toate vârstele (cea mai tânără spectatoare – 2 ani şi patru luni) au luat cu asalt standul cu tricouri şi cu CD-uri originale Joe Satriani.

 

Joe Satriani – rock instrumental de zile mari la Sala Palatului!Joe Satriani – rock instrumental de zile mari la Sala Palatului!

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter