JOSÉ CARRERAS, aplaudat indelung la Bucuresti!

Publicat pe

Cel mai cunoscut tenor al zilelor noastre a concertat duminica, 15 Decembrie 2013 la Romexpo, (Pavilion Central), pentru prima oara intr-o Gala de Craciun, oferindu-le tuturor spectatorilor o amintire extraordinara!

DSC_1760 small

 

José Carreras a fost acompaniat de invitata sa speciala – soprana Natalia Ushakova, de Orchestra Nationala Radio si Corul Academic Radio, intregul concert derulandu-se sub bagheta celebrului sau nepot – dirijorul David Gimenez Carreras.

 

Un public extrem de numeros si foarte entuziast a asistat duminica seara la spectacolul oferit de celebrul tenor impreuna cu invitatii sai, pregatiti la cel mai inalt nivel artistic. Intr-un decor de poveste, spectatorii au putut asculta piese specifice sarbatorilor de iarna dar si bucati muzicale celebre precum „The Impossible Dream' din „Man of La Mancha', „Traviata', „Roso – Pel Teu Amor', „Passione' si multe altele…

DSC_1705-2-panorama small

Orchestra Nationala Radio si Corul Academic Radio au avut o prestatie magistrala, fiind intens aplaudate de public dar si de insusi marele tenor! Una dintre cele mai noi stele ale muzicii de gen, soprana Natalia Ushakova, s-a bucurat de aplauze furtunoase din partea publicului, in special atunci cand a cantat o strofa din „Silent Night' in limba romana! Aceasta a uimit si prin vestimentatia sa, purtand doua rochii superbe, una neagra si una rosie, completand intregul tablou prin senzualitate, rafinament, eleganta si mister. Fiind o Gala de Craciun, din repertoriu nu au lipsit „White Christmas', „Adeste Fideles', Have Yourself a Merry Little Christmas', „Ave Maria' interpretate in engleza, spaniola, germana, franceza. Spectatorii au apreciat foarte mult si colajul muzical de colinde celebre, precum „Jingle Bells' si „We Wish You a Merry Christmas' rasplatind Orchestra Nationala Radio si Corul Academic Radio cu aplauze si ovatii.

DSC_1697 small

 

FOTO: Alin Craciun

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter