Loredana dă astăzi startul celui mai mare turneu naţional

Publicat pe

Loredana da azi startul celui mai mare turneu national din ultimii ani, in cadrul caruia va promova noul sau album, Dragoste'. Concertul care deschide marele eveniment va avea loc diseara, in Cluj Napoca, la Casa de Cultura a Studentilor.

 

Loredana

 

In plus, celebra cantareata promite show-uri incendiare si in Oradea (16 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Timisoara (17 martie, Sala Capitol a Filarmonicii Banatul), Deva (18 martie, Centrul Cultural Dragan Muntean), Craiova (19 martie, Casa de Cultura a Studentilor), Constanta (2 aprilie, Casa de Cultura a Studentilor), Galati (3 aprilie, Casa de Cultura a Studentilor), Bacau (4 aprilie, Teatrul de Vara), Chisinau (5 aprilie, Palatul National) si Iasi (8 aprilie, Casa de Cultura a Studentilor).

 

Astfel, fanii Loredanei au acum ocazia sa isi vada idolul in orasele lor, in spectacole impresionante, cu invitati pe masura si costume exceptionale.

 

 Loredana, Stefan Banica si Connect-R, nominalizati la Premiile Muzicale Radio Romania

 

Plec in turneu! In sfarsit voi fi alaturi de fanii mei din toata tara. Va fi un concert de neuitat pentru toti cei prezenti! Dragoste!', le-a transmis Loredana fanilor ei.

 

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă