Mandinga cântă pe aceeaşi scenă cu Prince, Sting şi Leonard Cohen

Publicat pe

 In luna iulie Mandinga le-a pregatit o mega surpriza fanilor sai : este prima trupa romaneasca invitata sa concerteze la Montreux Jazz Festival, cel mai mare festival de jazz din Europa.

 

Mandinga latin jazz la Montreux Jazz Festival

 

Trupa va sustine doua recitaluri in cadrul festivalului, in data de 14  si 15 iulie 2013. Printre artistii care si-au confirmat prezenta anul acesta se numara nume cu greutate ale scenei internationale, printre care  Leonard Cohen , Wyclef Jean & Refugee Camp , Prince, Sting, Diana Krall sau Joe Cocker. Prezenta la Montreux Jazz Festival este un pas foarte important pentru noi si suntem onorati sa cantam pe aceeasi scena cu niste legende ale muzicii internationale asa cum sunt Prince, Sting sau Leonard Cohen.

Mandinga  reuseste sa demonstreze ca este o trupa  versatila, o trupa care iubeste sa faca muzica buna si sa fie mereu alaturi de fani, a declarat Elena Ionescu, solista trupei.

 

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l3MThipwd_k[/youtube]

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter