Morcheeba în decembrie la București cu noul album

Publicat pe

Morcheeba revine la București pe 11 decembrie, la Arenele Romane, în cadrul turneului european de promovare a celui mai recent album al trupei,  Head Up High'.

 Morcheeba-1

 

Head Up High', al optulea album de studio al trupei Morcheeba se va lansa prin Pias Records și a fost scris de către toți cei trei membri ai trupei, Paul Godrey (care l-a și produs), Ross Godfrey și Skye Edwards. Discul reflectă o serie de schimbări semnificative din viața trio-ului, celebrând în același timp succesul unei cariere care se întinde de-a lungul a optsprezece ani. Atât au trecut de la lansarea albumului lor de debut, ” Who Can You Trust”, un icon trip-hop, care i-a propulsat către recunoașterea mondială, cu milioane de exemplare vândute în lumea întreagă.

 Albumul va fi lansat oficial pe 14 octombrie, dată ce marchează și lansarea primului extras pe single, „Gimme Your Love”.

Pentru noul album, Morcheeba a colaborat cu invitați excepționali: legenda hip-hop Chali 2na (Jurassic 5)  mogulul rap Nature Boy Jim Kelly, James Petralli (White Denim), Rizzle Kicks și Ana Tijoux.  Diversitatea vocilor de pe album, un merit incontestabil al Morcheeba, subliniază influența pe care o trupa exercită asupra asupra unor artiști la distanță de generații întregi.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tyu8yRPlyIw[/youtube]

 

 Bilete pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărtureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter