Peste 15.000 de oameni au participat la concertul VUNK de la Sibiu

Publicat pe

Simbata seara, trupa VUNK a batut recordul de audienta la un concert in aer liber din cadrul Festivalului International de teatru de la Sibiu cu peste 15.000 de oameni care au dansat si cintat alaturi de ei in Piata Mare.

 

VANK

Show-ul a marcat insa si o premiera in tehnologie intrucit trupa experimenteaza, alaturi de compania unui englez, Andy Faulkner,  un show de lasere sincronizat cu muzica, unic pentru spectacolele pe care le sustin trupele romanesti.

 

„Ne-am gandit sa alegem concertul de la Sibiu ca fiind primul in care experimentam un nou tip de spectacol, pentru ca si Festivalul International de Teatru este o avangarda pentru arta spectacolului in tara noastra si pentru ca de multi ani incoace Sibiul este punctul zero al culturii si artei in Romania. Tot ceea ce facem acum in concert, aceasta simcronizare a muzicii noastre cu un spectacol de lasere, din punct de vedere tehnic este o premiera pentru piata noastra de concerte. Peste doua luni, pe 15 august, pregatim un alt concert, intr-un oras din Romania, unde vom face o alta premiera si vizuala, dar si ca spectacol, din punct de vedere al locatiei si punerii in scena”, spune Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

 

Timp de o ora si jumatate, trupa a trecut prin toate hiturile sale de la 1000, Balada pentru o minune pina la Scapa-ma de ea, Vreau o tara ca afara, Pleaca sau noul single  Asa, si?, iar Cornel Ilie & co au avut si o invitata speciala – Anya, cintareata nascuta in Sibiu.

 

La editia din acest an a festivalului international de teatru, una aniversara de 20 de ani, in fiecare week end au cintat in Piata Mare unii dintre cei mai de succes artisti romani ai momentului: Smiley, Robin & the Backstabbers, VUNK, Loredana etc.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter