Pink Martini aniversează centenarul Maria Tănase printr-o piesă în limba română

Publicat pe

Astăzi Pink Martini lansează oficial albumul cu numărul şase din cariera trupei, 'Get Happy', o colaborare de senzație cu Meow Meow, Ari Shapiro, The Von Trapps şi alte nume sonore. Mâine, pe 25 septembrie, piesa „Până când nu te iubeam” (cover după Maria Tănase) se lansează de asemenea în eterul autohton şi poate fi ascultată exclusiv la Magic FM, aniversând un secol de la naşterea reginei cântecului popular românesc.

Get Happy Coperta

 

Trupa revine la Sala Palatului din Capitală, pe 15 octombrie, pentru un concert de excepție, în cadrul turneului de promovare pentru 'Get Happy'.

 

Una dintre cele mai elegante trupe de live ale lumii, cum îi definea ziarul britanic The Times, componenții Pink Martini sunt iremediabil îndrăgostiți de România. O dovedesc nenumăratele concerte din țara noastră, şi integrarea unei piese româneşti în fabulosul lor repertoriu internațional. Anul trecut, în Capitală, au cântat în premieră o piesă în limba română în fața unei săli arhipline. Era vorba de coverul piesei „Până când nu te iubeam” a Mariei Tanase, culeasă de Anton Pann. „Cânt în 14 limbi, dar româna este una dintre cele mai frumoase limbi pe care am auzit-o', le-a spus atunci solista Storm Large celor peste 4000 de fani prezenți, care au aplaudat-o în picioare. Mâine, în varianta sa de studio, această piesă de pe noul album 'Get Happy' se lansează oficial în eterul românesc şi poate fi ascultată exclusiv la Magic FM.

Poster Pink Martini 2013

 

Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărtureşti).

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter