Roger Waters va cânta alături de copii români pe scena de la Bucureşti!

Publicat pe

Roger Waters va avea cativa invitati speciali in cadrul concertului de la Bucuresti, nu mai putin de 15 copii romani fiind invitati sa urce alaturi de el pe celebra scena The Wall ce va fi asamblata in centrul Capitalei.

 roger_northfoto_a6d76ba7481 roger_northfoto_a6d76ba7481

 

Foto: Northfoto

Selectat chiar de Roger Waters, corul de copii va interpreta alaturi de acesta refrenul uneia dintre cele mai cunoscute piese din repertoriul Pink Floyd: Another Brick in The Wall. Spectacolul va avea loc in mai putin de o saptamana, pe 28 august, in Piata Constitutiei din Bucuresti, si se anunta a fi cea mai spectaculoasa productie muzicala organizata vreodata in Romania.

Celebra piesa Another Brick in the Wall este unul dintre cele mai asteptate momente din cadrul show-urilor The Wall, aceasta fiind cu atat mai speciala cu cat Roger Waters o interpreteaza de fiecare data alaturi de copii din tara gazda. Romania nu va face exceptie astfel ca, pe 28 august, un cor de copii romani va urca pe scena pentru a canta impreuna cu Roger Waters unul dintre cele mai cunoscute refrene din istorie.

 

Cei cinsprezece copii au varste cuprinse intre 10 si 15 ani si studiaza muzica de la 6 ani, dedicandu-si mare parte a timpului cursurilor de pian, chitara sau vioara. Cei mai multi dintre ei au participat deja la mai multe olimpiade si concursuri instrumentale internationale, activand in prezent in cadrul corului Scolii Gimnaziale de Arte  Nr. 5 din Bucuresti, aflat sub atenta indrumare a domnului profesor Marian Apostol.

Corul a fost selectat chiar de echipa artistica a lui Roger Waters, dupa analizarea mai multor propuneri, in prezent cei mici aflandu-se in pregatiri pentru momentul artistic pe care il vor interpreta alaturi de acesta, o serie de repetitii fiind programate si pentru ziua concertului, alaturi de artist.

 

Concertul The Wall va avea loc pe 28 august, in Piata Constitutiei din Bucuresti, si promite cel mai spectaculos show organizat vreodata in Romania.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter