Ştefan Bănică va lansa luni un nou videoclip, alături de Pacha Man: “Alerg printre stele”

Publicat pe

Stefan Banica isi surprinde din nou publicul cu cel mai nou videoclip al sau, Alerg printre stele', o colaborare inedita cu Pacha Man.

 

Filmarile au avut loc in studiourile MediaPro din Buftea, in regia lui Iulian Moga. Faţă de videoclipurile cu care Stefan Banica si-a obisnuit publicul, de data aceasta vor fi surprize, atat in privinta imaginii, cat si ca poveste. Se petrec transformari neasteptate in derularea povestii, iar personajele principale capata alte identitati, pe care le veti putea descoperi odata cu lansarea oficiala a videoclipului pe 13 mai.

E o joaca frumoasa care incepe cu mine si Pacha Man fiind copii: eu ascult ragga, iar Pacha rocknroll. In povestea videoclipului incercam sa inversam rolurile, spre disperarea regizorului Iulian Moga, care apare, de asemenea, in clip. Totul se petrece intr-un platou de filmare, iar mesajul clipului transmite ideea de libertate, de a-ti implini visele. Copiii care joaca rolurile noastre au fost alesi in asa fel incat sa semene cu noi. In ceea ce ma priveste, cum era firesc, l-am ales pe fiul meu, Radu-Stefan', a spus Stefan Banica.

Alerg printre stele' este al patrulea single extras de pe albumul Altceva', al 14-lea din cariera lui Stefan Banica, deja premiat, la cateva luni de la lansare, ca Cel mai bun album pop al anului 2012' la Gala Premiilor Muzicale Radio Romania.

 

Ştefan Bănică va lansa luni un nou videoclip, alături de Pacha Man: Alerg printre stele'Ştefan Bănică va lansa luni un nou videoclip, alături de Pacha Man: Alerg printre stele'

 

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter