Ştefan Stan lansează noul său album, "Povestea mea"

Publicat pe

Ştefan Stan, prima Voce a României', lansează primul său album, Povestea mea', joi, 23 mai, în Hard Rock Cafe.

 

stefan stan

Intr-o perioada cand artistii aleg sa-si lanseze doar single-uri, Stefan Stan ne propune un mixt de ritmuri – blues-pop, rock, de la piese de club pana la balade – 12 la numar, toate cu potential de hit – , creionand astfel o buna parte din destinul sau. De la dragoste la ura, de la tristete la bucurie, de la zbucium la extaz… toate se regasesc in Povestea mea', un album plin de culoare, sper eu de colectie, la care s-a muncit mai bine de un an!', spune Stefan.

 

Albumul beneficiaza de un turneu de lansare, care se va desfasura pe perioada verii, in 15 orase din toata tara. Sunt foarte fericit ca pot canta intregii tari Povestea mea'! Va astept pe toti la concerte unde, alaturi de trupa mea, voi face show-uri live spectaculoase!'

 

Biletele pentru concertul lui Stefan Stan de la Hard Rock Cafe pot fi gasite pe www.iabilet.ro , www.bestmusic.ro/bilete/  si la Hard Rock Café la pretul de 40 de lei acces general cu loc la masa inclus si 60 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter