Ştefan Stan lansează noul single, Domnişoară

Publicat pe

Stefan Stan, primul castigator al emisiunii-concurs Vocea Romaniei, si-a lansat vineri seara la Hard Rock Café albumul de debut intitulat Povestea Mea'.

 

Stefan Stan - Povestea mea - coperta

Sute de fani s-au strans sa il vada pe Stefan interpretand live piesele de pe noul album, iar ca urmare a succesului inregistrat la concert, artistul va lansa piesa Domnisoara', aceasta fiind si una dintre preferatele publicului.

 

Albumul Povestea mea' imbina armonios ritmuri de pop, blues, rock si chiar dance pe parcursul a 12 piese ce compun povestea vietii lui Stefan si contine hituri deja cunoscute precum You Give Me Love', Ea nu mai vine' sau Hipnotizanta' dar si noul single, Domnisoara', ce va beneficia de un videoclip care urmeaza sa fie filmat la inceputul lunii iunie.

 

[VIDEO] Ştefan Stan a lansat primul său album, Povestea mea
Noul single, Domnisoara', este o piesa perfecta pentru sezonul estival si cu siguranta va deveni  coloana sonora a verii ce urmeaza. Melodia este o dedicatie facuta tuturor reprezentantelor sexului frumos, o invitatie la dragoste, relaxare si buna dispozitie alaturi de persoana iubita', declara Stefan.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=v514RLx-Ll8[/youtube]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter