Tudor Turcu va canta intr-un concert dedicat lui Ovidiu Lipan Tandarica

Publicat pe

Castigatorul sezonului 2 al celui mai spectaculos talent show din Romania, Tudor Turcu, va canta joi seara intr-un concert in onoarea lui Ovidiu Lipan Tandarica. Evenimentul va avea loc de la ora 22, in Club Route 66 din Bucuresti.

 

Tudor Turcu

 

Concertul are loc fix in ziua in care muzicianul Ovidiu Lipan Tandarica isi serbeaza ziua de nastere (66 de ani). Pe scena vor urca o parte din membrii trupei Phoenix, dar si prieteni apropiati cu care Tandarica a impartit scena muzicala de-a lungul timpului.

Tudor Turcu declara ca este o onoare pentru el sa cante alaturi de Bosquito si membrii Phoenix: Mi-am implinit inca o dorinta. Nu credeam ca voi reusi vreodata sa ajung pe scena alaturi de acesti monstri sacri ai scenei romanesti. De cand am castigat X Factor traiesc cel mai frumos vis'.

Castigatorul celui de-al doilea sezon X Factor a petrecut ultimele zile in studioul de inregistrari. Tudor Turcu compune de zor alaturi de cativa prieteni, iar prima melodie pe care a inregistrat-o este o balada soft rock, un mix de chillout cu rock.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter