Virgil Ianţu lansează single-ul “Ce bine că eşti”

Publicat pe

Virgil Iantu isi continua traseul muzical lansand single-ul Ce bine ca esti', piesa ce prefigureaza viitorul album al artistului, Ieri si azi'. Ce bine ca esti' este o piesa consacrata de Nicu Alifantis, iar acum Virgil o reorchestreaza intr-o versiune jazz/swing, numai buna pentru o toamna melancolica.

 

virgil iantu

 

Numele lui Virgil Iantu aproape ca nu mai are nevoie de nicio prezentare. Si-a inceput cariera ca membru marcant al corului Madrigal', devenind cunoscut publicului larg pentru muzica de teatru si performantele alaturi de grupul The Fifties'.  De mai bine de 10 ani, rezultatele inregistrate ca prezentator de televiziune l-au transformat intr-unul dintre cei mai indragiti oameni de media din Romania.

„Primul single reprezinta o piesa la care tin foarte mult. Este scrisa si cantata in original de un om la care tin enorm, care m-a ajutat in viata si care a bucurat multe suflete de-a lungul timpului, inclusiv pe al meu. Avand in vedere ca nu a auzit piesa in aceasta noua varianta, sper ca atunci cand o va asculta, un mic zambet sa ajunga si acolo in sufletul lui, mai ales ca in acest moment, are mare nevoie de el.”, a declarat Virgil.

 

 

Asculta aici melodia Ce bine că eşti':

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JFkn9ByNtmk[/youtube]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter