VUNK a filmat un nou videoclip, pentru piesa “Aşa, şi?”

Publicat pe

Trupa VUNK a filmat ieri un nou videoclip, pentru piesa Asa, si?', lansata luna trecuta. Clipul a fost filmat in mai multe locatii din Bucuresti, in regia lui Florin Botea, unul dintre cei mai cunoscuti regizori de videoclipuri din tara.

 vunk filmare clip asa si - petru ivu

 

Noul videoclip are o poveste interesanta si amuzanta: membrii trupei VUNK nu sunt personajele principale, ci muzicanti de strada, pe care personajele principale le intalnesc plimbandu-se prin Capitala.

 

Filmarea cu baietii din trupa a avut loc la statuia lui Carol I din Piata Revolutiei, iar asta a facut ca pentru o vreme VUNK sa fie atractia turistilor asiatici care se plimbau in zona si care au facut numeroase fotografii.
„A fost pentru prima data cand am experimentat cantatul in strada si a fost foarte distractiv sa vedem reactiile tuturor celor care treceau prin fata noastra, in plimbare pe jos sau cu masina. Dupa filmarea de ieri avem un respect si mai mare pentru artistii stradali, de orice fel', a spus Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

 

Pana la lansarea noului clip, care va avea loc pe 19 iulie, puteti urmari aici lyrics video-ul VUNK – Asa si?':

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8RURt622bV0[/youtube]

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter