VUNK lansează un nou clip, “Doi somnambuli”

Publicat pe

Trupa VUNK lanseaza azi un nou videoclip, pentru piesa Doi somnambuli'. Clipul a fost realizat in Los Angeles, de Edward Aninaru, iar in regia videoclipului a fost implicat si Vali Barbulescu.

 

IMG_7189-photo

Piesa este inspirata dintr-o intamplare reala, ca majoritatea cantecelor trupei VUNK, iar mesajul este unul simplu, spus inca de la inceput videoclipului: Dragostea e oarba, o spun oamenii. Dragostea e muta, ne-o arata animalele. Arata ca iubesti fara sa spui niciun cuvant'.

Clipul spune o poveste de dragoste intre doi caini rasa golden retriever, Benelli si Maverick, caini antrenati pentru aparitiile in filme, dar si pentru a lucra alaturi de copiii care sufera de autism.

 

Ca si la alte clipuri, cand am venit cu idei noi in ceea ce priveste abordarea unui videoclip pe piata romaneasca, ne-am propus pentru ‘Doi somnambuli un concept cu totul nou, o poveste speciala, construita de doua echipe de productie de pe doua continente. Suntem niste visatori, dar ne place la nebunie asta„, a spus Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

 

Iata noul clip VUNK – Doi somnambuli:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OnPYwkpInPo[/youtube]

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter