Naked PR, primul proiect educational de PR specializat

Publicat pe

Pe 21 octombrie, se lanseaza NAKED PR, prima serie de workshopuri menite sa faca dezvaluiri fara PR', sa spuna adevarul, secretele, strategiile si provocarile din industria relatiilor publice.

Celebrities-PR

NAKED este locul unde se intalnesc profesionistii, inteleptii, inovatorii din comunitatea PR, pentru a pune punctul pe i'-urile din PR-ul din diferite industrii, cu toate resorturile de imagine specifice. Proiectul se adreseaza tuturor celor in cautare de upgrade si newins, fie ca sunt profesionisti, aspiranti, angajatori sau pasionati de PR. Business PR, Fashion PR, Celebrities PR si Cultural & Arts PR compun colectia din aceasta toamna.

 

Workshopul de Business PR va fi sustinut de Mirela Bucovicean (fondator Molecule F). „Daca as fi stiut la inceput de cariera in business macar un sfert din cate stiu acum, drumul meu ar fi fost unul mult mai usor si mai rapid. Vreau sa va impartasesc din ce am invatat in 22 de ani de experienta personala, activand in mai mult de 13 industrii. O luam de la zero, lucram impreuna ideile de business, facem planuri de dezvoltare si network, invatam cum sa ne PR-izam pe noi insine si business-ul propriu, aflam impreuna drumul spre success', declara Mirela.

Fashion-PR

Ana Bucur (Brand Manager Gucci Romania) si Noemi Revnic (PR The Place si owner al blogului de lifestyle si cultura Placerile lui Noe)  vor fi gazdele workshopului de Fashion PR.„ Cursul nostru de Fashion PR este conceput sa ofere nu doar o baza teoretica cu instrumente precise de comunicare, ci si aspectul lor practic, ilustrat si aplicat pe exemple concrete si studii de caz', declara Ana si Noemi.

 

Workshopul de Celebrities PR va fi sustinut de Adelina Bortan ( PR specialist, Prima TV). In cadrul workshopului de Celebrities PR vom pune accent mai mult pe partea practica. Vom vorbi despre strategii de PR, story brokering sau cat de importanta este povestea, cum construiesti imaginea sociala a unei persoane publice. Va voi dezvalui insight-uri din aceasta ramura a relatiilor publice si vom face cunostinta cu vedete care au inteles importanta PR-ului in dobandirea notorietatii', spune Adelina.

 

 

Despre PR-ul de carte, librarie si evenimente de cultura urbana va vorbi Anca Danila (PR Carturesti), in cadrul workhospului de Cultural&Arts PR. Catalin Anchidin va vorbi despre PR-ul de film, iar Irina Milenkovici si Suzana Vasilescu vor povesti despre PR-ul pentru galeriile de arta.

Cultural-PR

 

Detalii despre agenda workshopurilor şi înregistrare sunt disponibile pe site-ul Naked PR (www.nakedpr.ro).

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter