Nume noi la DISKOTEKA Festival: La Bouche, Maxx, Baccara, Lian Ross și Herb McCoy

Publicat pe

Diskoteka Festival se anunță a fi cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor 80 și 90. Americanii de la La Bouche, Maxx, Baccara, Lian Ross și Herb McCoy (Bad Boys Blue) completează line up-ul inițial, vedete incontestabile ale topurilor muzicale de altădată precum: Sabrina, Modern Talking, Ace of Base, CC Catch, Sandra, Boney M, Ricchi e Poveri, Mr. President, No Mercy, Captain Jack, Dr. Alban, Haddaway, SNAP!, East 17, Alphaville, Alexia, Nana ori C-Block.

 

 

Afișul festivalului (31 mai-1, 2 iunie a.c.,  Timișoara) devine pe zi ce trece mai generos, organizatorii confirmând noi titulaturi artistice ce unesc în premieră marea parte a vedetelor anilor ‘90. Lista din care îi remarcăm pe americanii de la La Bouche ale căror succese-'Be my Lover', 'Sweet dreams (Ola Ola E)' ori 'Tonight is the Night'- au făcut să vibreze discotecile anilor 90.

MAXX înseamnă în prezent Linda Meek și o mulțime de hituri ale anilor ’90,  precum „Get-A-Way”, „No More (I Can’t Stand It)”, „You Can Get It” sau „Move Your Body”. „You’re a woman” sau „Pretty Young Girl” sunt doar două dintre hiturile care au definit Bad Boys Blue, pe care le interpretează în prezent Herb McCoy.

Mii români se vor putea distra ca în anii 80 și 90 pe Stadionul 'Dan Păltinișanu' din Timișoara în trei zile de concerte live susținute de legendarii artiști sus amintiți, principalele vedete ce au definit muzica de dans  decadelor sărbătorite la Diskoteka Festival.

Organizatorii au pregătit decoruri grandioase atât pentru cele 5 scene ale festivalului, cât și pentru întreg locul de desfășurare, acțiuni interactive, flash mob-uri inedite, proiecții și zone comerciale cu aer retro pentru a oferi o experiență de neuitat și de neegalat publicului prezent la festival.

Astfel, Diskoteka Festival va fi fără doar și poate cea mai grandioasă manifestare muzicală din vestul țării, manifestare de anvergură ce se alătură celor mai mari evenimente muzicale din Europa în 2019.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter