Olimpia Melinte revine pe marile ecrane

Publicat pe

Olimpia Melinte revine pe marile ecrane în rolul Marcelei din pelicula CEL ALES', cel mai recent film semnat de regizorul Cristian Comeagă.

 

Versatilă şi camelonică, Olimpia este singura actriță româncă nominalizată la Premiile Goya şi acum interpretează acelaşi personaj la două vârste diferite.

 

Astfel, actriţa apare în două momente cheie ale vieții personajului principal, Domnul X: „Cele două vârste – adolescenta și femeia pariziană – au fost o provocare pentru mine și m-am bucurat mult. Marcela e tânăra care nu se încadrează în societatea vremurilor respective, iar viața ei se schimbă radical odată cu pierderea primei iubiri. Își construiește o viață în care, aparent, se simte bine, dar trăiește drama majorității românilor plecați în afară', spune Olimpia Melinte despre personajul ei.

 

Alături de Olimpia Melinte, CEL ALES' îi aduce pe marile ecrane pe actorii Bogdan Stanoevici, Laura Cosoi și Nicodim Ungureanu. Filmul va fi lansat în România pe 24 aprilie, pe 50 de ecrane din întreaga țară.

 

Olimpia Melinte revine pe marile ecraneOlimpia Melinte revine pe marile ecrane

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter