#OpelShoppingTrip – Viena

Publicat pe

Am început călătoria cu încredere alături de o frumoasă maşină roşie Opel Corsa. Încă din prima zi m-a însoţit pe drumurile din România de la Bucureşti la Arad, unde am rămas pentru o noapte pentru ca, apoi, dimineaţa să pornim spre Viena. Pe lângă un design atrăgător, care îţi captează atenţia această maşină are materialele de înalta calitate, exclusiviste şi detalii argintii care îţi atrag privirea. Scaunele primitoare cu contururi adânci îţi asigură susţinere şi confort, reţeta perfectă pentru pentru un drum lung.

După cinci ore am ajuns în Viena. Străzile împodobite de luminiţe şi oamenii grăbiţi cu multe pungi de cumpărături mi-au redat energia necesară unei incursiuni în lumea shoppingului!

 

viena2

Am servit o cafea delicioasă la Café Hawelka, un loc vibrant, cu oameni frumoşi şi muzică drăguţă.

 

4

Am pornit pe străduţele luminate şi am ajuns la Christmas Village / New Year’s Eve Village din Piaţa Maria Theresien. Tarabele frumos aranjate şi colorate îţi fură privirea, iar mirosul de mere glazurate şi mâncare gătită pe foc de lemne îţi aprinde simţurile.

 

5

 

viena3

1

O mulţime de obiecte pentru decor alături de cele mai simpatice jucării împodobesc fiecare părticică a acestui târg de Crăciun, treci printre ele şi nu ştii pe care să le alegi!

 

viena4

viena5

Dacă vrei să vezi întreaga aventură de shopping prin trei orașe din Europa, urmărește-ne pe: http://www.viva.ro/opelshoppingtrip/

 

Opel Corsa – partenerul tau de incredere pentru shopping

 

Foto: Tily Niculae

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter