(P) 3 tipuri de lenjerii de la Nichiduţă pe care să le ai în vedere pentru patul bebelușului

Publicat pe

Alegerile făcute pentru copii sunt printre cele care provoacă cel mai mult, întrucât nu se pune problema alegerii personale, ci este nevoie de confort și calitate. Pe piața de profil se găsesc numeroase opțiuni, însă tocmai diversitatea aceasta ar putea fi ceea ce aduce confuzie.

Pentru cei care sunt în căutare de lenjerie pentru pătuțul copilului nichiduta.ro oferă cateva modele de lenjerii pentru bebe care asigură confortul necesar. Sunt seturi avantajoase și din punct de vedere al prețului. Alegerea va viza în primul rând tipul de pătuț, căci lenjeria are nevoie să se adapteze acestuia. Dacă achiziția de pătuț a fost făcută din rândul celor de top cele mai vandute patuturi de pe nichiduta.ro cu atât mai bine, căci același loc găzduiește și opțiuni de lenjerii.

Iată câteva recomandări:

Set de lenjerie cu 5 piese

Este printre tipurile de lenjerii cele mai populare. Un astfel de set vine în variante multiple privind designul, de la cel cu ursuleți somnoroși și până la ursulețul jucăuș, în culori potrivite pentru băieți, fete sau pentru ambele categorii deopotrivă.

Un set de lenjerie cu 5 piese cuprinde cearșaf, pernă, plapumă și 2 apărători. Acestea se atașează paturilor din lemn și sunt mai mult decât necesare pentru nivelul de protecție oferit nou născutului. Pot contribui și la confortul termic, însă în principal sunt cele menite să evite accidentări și blocări ale mâinilor sau picioarelor între barele de lemn ale pătuțului.

Alternativa acestora ține de acele seturi ce includ doar o apărătoare, setul având în total 4 piese. Depinde din nou de tipul de pătuț sau de cum consideră fiecare părinte că este necesar a dota patul în cauză. Se poate așadar opta pentru o singură apărătoare, plasată strategic la zona capului.

Set de lenjerie cu 3 piese

Un astfel de set exclude apărătorile și include doar cearșaf elastic, plapumă și pernă. Un set de lenjerie de 3 piese poate fi alegerea necesară când pătuțul nu este din lemn, deci apărătorile nu sunt necesare. De menționat că toate aceste elemente parte din set sunt confecționate din materiale sigure pentru bebeluș, din bumbac.

Cu dimensiuni standard, desigur că și la acest capitol există o multitudine de opțiuni privind designul. De regulă astfel de seturi sunt o completare de culori și modele, imprimeuri vesele edificatoare pentru clasa de dotări pentru nevoile copiilor. Nichiduta.ro propune modele vesele, potrivite pentru baieti, fete, in mod specific, cat si optiuni unisex.

Setul de lenjerie cu 15 piese

De la cele de bază cu 3 sau 5 piese, seturile de lenjerie pot fi atât de complexe, cuprinzând până la 15 piese cu care îmbracă patul copilului. Acest tip de set este cel care demonstrează atenția la detalii și cât de complex poate fi definit confortul bebelușului la capitolul somn.

Iată și ce curprinde, aparte de piesele clasice: huse pentru perne și pilotă, 6 laterale de protecție și 4 piese însemnând husele de protecție pentru astfel de apărători.

Seturile de lenjerie de la nichiduta.ro sunt variate privind tonurile de culoare și tipurile de piese incluse. În toate sunt confecționate din bumbac, de calitate. În funcție de bugetul fiecăruia, există și opțiuni mulțumitoare.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter