(P) Agenția de Casting, calea unei povești

Publicat pe

Orice poveste urmează o cale, calea numită Agenția de Casting. Oricine dorește să aibă parte doar de lucruri frumoase, merge pe această cale.

Așadar, dacă vă plac poveștile frumoase, urmați-le calea. Agenția de Casting este o cale ce se parcurge minunat, căci alături de voi este mereu o echipă care vă ajută să parcurgeți fiecare pas.

Agenția de Casting este locul unde castingul are puterea de a schimba viața oamenilor, de a o înfrumuseța. Echipa sa nu este o echipă oarecare, ci una plină de calități puse în slujba celor care vor să li se întâmple lucruri speciale.

Echipa acestei agenții este formată din tineri plini de entuziasm, de profesionalism, creativitate, spirit de echipă, de baze de date, logistică, dorință de evoluție și prospețime. O echipă plină de calități lucrează pentru voi și vă oferă șansa de a face o schimbare benefică în viața voastră.

De îndată ce veți intra în hipermarket-ul de tipologii al Agenției de Casting veți găsi tot felul de persoane și personaje: bebeluși, copii, tineri, persoane de vârsta a doua sau a treia. Nici Moș Crăciun nu lipsește. Nu lipsesc nici animatorii, cascadorii, modelele, mascotele, tenorii, trubadurii etc.

Aici veți găsi tot ce vreți. Și pe lângă asta veți avea parte și de un preț avantajos, întrucât AgențiaDeCasting.ro nu calculează profitul în monede, ci în CLIENȚI.

De ce să alegeți Agenția de Casting?  Fiindcă veți avea parte de respect, corectitudine, rigoare, operativitate. Veți lucra cu o echipă care pune munca pe primul plan, lucrează și în zile de sărbătoare dacă este nevoie, este lipsită de fairplay față de concurenții amatori, nu refuză niciun client.

De asemenea, veți avea parte de o serie de servicii care vă vor oferi posibilitatea de a vă înfrumuseța viața și de a câștiga și bani. Aici vi se vor întâmpla lucruri minunate, care vă vor aduce mereu zâmbetul pe buze. În plus, să porniți pe această cale nici nu este greu.

Tot ceea ce trebuie să faceți este să intrați pe site-ul agenției și să aplicați pentru unul de pe job-urile puse la dispoziție. Le găsiți la categoria Servicii. În funcție de ceea ce vă doriți sau de înclinațiile voastre puteți aplica pentru: figurație simplă, figurație specială, copii, actori, cascadori, modele, soliști/muzicieni, sportivi. Iată ce presupun câteva dintre aceste job-uri special pregătite pentru voi.

Figurație Simplă

Figurația simplă vă dă posibilitatea de a vă plimba, de a cunoaște locuri noi, de a face mereu ceva nou, de a nu vă plictisi, de a intra pe un platou și de a vă afirma, de a vă face prieteni noi, de a fi plătiți pentru asta.

Datorită acestui job aveți posibilitatea de a vă face cunoscuți, de a vă descoperi talentul ascuns. Așadar, dacă sunteți firi spontane, aplicați pentru acest job. Nu este deloc greu să faceți figurație simplă. Veți face parte din producția unui film, a unei reclame sau emisiuni televizate doar prin prezența voastră sau prin gesturi. Nu veți avea nicio replică de spus.

Figurația Specială

În cazul în care credeți cu tărie că în voi zace un talent ascuns, atunci este timpul să-l scoateți la lumină. Datorită figurației speciale puteți face acest lucru foarte simplu. Aplicați pentru job și dacă profilul vostru se potrivește cu cerințele clientului veți putea apărea într-un film sau într-o reclamă. Veți fi persoanele din spatele actorului. Nu veți avea multe replici de spus, dar pe acestea trebuie să le spuneți cu convingere.

Aplicând pentru acest job, aveți șansa de a câștiga venituri generoase, de a vă dezvolta abilitățile de comunicare, de a cunoaște oameni noi, de vă da seama ce sunteți în stare. Profitați de această șansa, căci este păcat să nu o faceți.

Actori

Dacă întotdeauna ați vrut să arătați oamenilor ce puteți face, ce talent ascuns aveți, a venit momentul să o faceți. Aplicați pentru acest job și arătați-le tuturor cât de talentați sunteți. Nu contează cu ce rol începeți. Toți actorii au început cu roluri mai mici.

Puteți începe cu o reclamă sau un rol secundar într-un film. Important este să vă afișați talentul. Cineva o să observe acel ceva special din voi, iar drumul către o carieră de succes vi se va deschide.

Totul depinde de voi, de cât de mult vă doriți să porniți pe calea pe care viața vi se poate schimba. AgențiaDeCasting.ro este pregătită ca în orice moment să vă îndeplinească visele. Intrați pe site și aplicați pentru job-ul pe care îl credeți potrivit. Mult succes!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter