(P) Anul acesta, de Sărbători, dăruiește-le celor dragi ție un cadou dulce

Publicat pe

Atunci când vine vorba de cadouri pentru persoanele dragi, gestul și emoția dăruirii sunt întotdeauna mai importante decât valoarea materială a darului. De aceea ne-am gândit să-ți propunem ca anul acesta, indiferent de cadourile pe care le-ai cumpărat pentru oamenii dragi ție, să le oferi și ceva dulce. 

Bomboanele care au cucerit generații întregi

Născute din creativitatea ciocolatierilor Witors, la sfârșitul anilor 50, delicioasele bomboane Boero au cucerit generații întregi până în prezent. Asigură-te că le oferi și tu de Sărbători persoanelor care contează cu adevărat pentru tine, pentru că un astfel de dar nu poate fi trecut cu vederea cu ușurință.

boero cu cirese

Cu toate că ingredientele folosite pentru obținerea acestui delicios desert au fost îmbunătățite de-a lungul anilor, rețeta originală a rămas aceeași. Învelișul crocant al bomboanelor Boero, din ciocolată neagră de cea mai bună calitate, ascunde o explozie de arome – o cireașă întreagă, îmbibată în lichior, care va cuceri și cele mai pretențioase gusturi.

Așadar nu uita să adaugi darurilor din acest sezon, indiferent că e vorba de aniversări, de Crăciun sau chiar de Revelion, și o surpriză dulce – aromatele bomboane Boero, de la Witors.

Produsele se gasesc in rețeaua Mega Image.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter