(P) Biobran - un supliment alimentar eficient pentru întărirea sistemului imunitar

Publicat pe

Biobran este un produs 100% bio creat pe baza unei fibre dietetice extrase din tărâțe de orez, numită Arabinoxilan. Cercetătorii au studiat efectele avute de această fibră asupra organismului uman și au observat faptul că reglează în mod optim funcțiile interne ale sistemului imunitar, întărindu-l pe acesta în fața virușilor. A mai fost demonstrată ideea că Biobran are nu numai un efect imunostimulator, ci și un efect imunomodulator.

Efectele pozitive asupra îmbunătățirii funcțiilor sistemului imunitar ale organismului uman se datorează tocmai compusului Arabinoxilan din produsul organic

În prezent, suplimentul alimentar Biobran este comercializat și administrat cu regularitate nu numai în țările asiatice, ci în mai mult de 50 de țări din întreaga lume. Acest fapt se datorează reputației sale fără pată și lipsei de reacții adverse care se observă prin utilizarea lui.

Buna funcționare a corpului uman este întreținută de echilibrul optim al temperaturii corporale și al tensiunii arteriale. Aceste procese sunt esențiale pentru ca oamenii să facă față schimbărilor atât din interiorul corpului, cât și din mediul exterior. Astfel, sistemul imunitar intern joacă un rol crucial în protecția noastră. Elimină substanțele străine cum ar fi virușii, agenții patogeni și celulele canceroase.

Cu toate acestea, este cunoscut faptul că odată cu înaintarea în vârstă și acumularea unor vicii precum fumatul, băutul de alcool în exces sau o alimentație dezechilibrată, funcțiile sistemului imunitar slăbesc și astfel permit o mai ușoară trecere a infecțiilor și poluării către interior. În această manieră, deteriorarea sistemului imunitar poate cauza sau agrava unele tumori sau infecții care deja s-au instalat în corpul nostru.

Produsul Biobran este un adjuvant produs din fibre dietetice solubile în apă cu enzime derivate din ciuperci terapeutice folosite demult în medicina tradițională

Însă, oamenii de știință care lucrează mereu în folosul umanității, au descoperit o fibră dietetică care are cel mai mare și pozitiv impact asupra sistemului imunitar, ajutându-l să facă față și să lupte împotriva afecțiunilor știute și neștiute. Iar acest compus esențial pe bază de orez a fost introdus în suplimentul alimentar Biobran sub formă de pliculețe solubile în apă, ce trebuie administrate în mod regulat pentru a preveni boala.

Datorită faptului că este solubilă, substanța numită Arabinoxilan din suplimentul nutritiv este absorbită mult mai ușor și mai repede de către tractul digestiv, intrând pe loc în fluxul de sânge din corp. Odată pătruns în organism, produsul eliberează celule Natural Killer care activează funcțiile de apărare ale sistemului imunitar și le întărește.

Biobran joacă un rol extrem de important în procesele de imunostimulare, antiinflamare, antialergie și în procesele antioxidante. Per total, asta înseamnă că suplimentul bio stimulează abilitățile naturale de vindecare ale corpului, atenuează reacțiile adverse ale diferitelor medicamente chimioterapeutice și îmbunătățește calitatea vieții în general.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter