(P) Black Friday te ajută să fii sexy! Profită de reduceri și scoate-ți la iveală frumusețea!

Publicat pe

Îți dorești să devii o persoană mai sexy decât ești în prezent, dar nu prea știi cu ce să începi ca să-ți scoți la iveală frumusețea? Cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci dacă vrei să fii sexy este să te iei foarte în serios. Mai exact, să te pui mereu pe primul loc. Acordă-ți atenție și, de asemenea, ține cont de sfaturile noastre, și o să reușești să fii sexy!

Iubește-te

Dacă îți vei acorda atenție, o să ajungi, în cazul în care nu o faci deja, să te iubești așa cum ești. Altfel, degeaba ești drăguță și speri să devii atrăgătoare, pentru că nu o să ai șanse! Iar ca să te iubești, cu adevărat, este obligatoriu să te placi integral, cu tot cu calități și defecte. Doar așa o să capeți mai multă încredere în propriile forțe. Iar o femeie sexy are nevoie să fie încrezătoare, nu-i așa?

Cumpără-ți toate produsele și obiectele de care care ai nevoie pentru frumsețea ta 

O femeie nu poate fi sexy, atâta vreme cât nu are grijă atât de felul în care arată cât și nici de sănătatea sa. În ceea ce privește imaginea ta exterioară, este important să te preocupi de: păr, ten, mâini și picioare. Să le luăm pe rând. Începem cu părul. Înainte de toate, ar fi bine să îți găsești o frecvență a spălărilor. Este important să nu te speli nici prea des, dar nici prea rar. Totodată, nu-ți fie teamă să folosești, după fiecare spălare, un balsam. Iar o dată sau de două ori pe săptămână ar fi bine să aplici și o mască pentru păr. De asemenea, acordă atenție coafurilor tale. Dacă nu ai timp și nici bani să mergi foarte des la coafor, cumpără-ți ondulatoare și alte obiecte necesare pentru aranjarea părului.

Când vine vorba de păr, nu contează doar cel din cap, ci și cel de pe față, mâini, picioare și alte zone ale corpului tău. Prin urmare, îți recomandăm să profiți de Blec Fraidei, campania de reduceri pe care o derulează Altex până pe 5 decembrie, și să-ți cumperi un epilator IPL (acronim care vin de la cuvintele englezești „Intens Pulsed Light', în română „lumină intens pulsată') de ultimă generație. Epilatorul te va ajuta să elimini eficient părul de pe brațe, picioare și alte zone de pe corp, inclusiv față. Pentru îndepărtarea părului de pe față ar fi bine să folosești, cu regularitate, și o pensetă. Sau să vizitezi, din când, un salon de cosmetică, pentru sesiuni de pensat executate de profesioniști în domeniu.

În situația în care vrei ca pielea de pe mâinile, picioarele și fața ta să arate foarte bine, unge-te, zilnic, cu cremă hidratantă. Însă nu folosi același produs pentru mâini, picioare și față. Cumpără-ți creme diferite, pentru fiecare dintre zonele menționate anterior. Pe lângă cremele hidratante, utilizează cu încredere și uleiuri esențiale. Ele sunt foarte eficiente pentru înfrumusețarea și însănătoșirea pielii tale, atâta vreme cât le folosești așa cum este indicat.  

Mănâncă sănătos 

Alimentația este esențială pentru frumusețea interioară și exterioară a ta. O persoană care se hrănește corect se simte pe bine interior și, în plus, arată bine și la exterior. Evită să consumi mâncare tip fast-food și preparare alimentare bogate în zahăr și produse. Caută să ai o dietă echilibrată, în care să se regăsească, din belșug, fructele și legumele crude. Ai grijă ca din alimentația să nu lipsească nici nici brânzeturile și nici preparatele cu carne. De asemenea, introdu în alimentație și cereale.

Când vine vorba de obiceiurile tale alimentare, străduiește-te să mănânci cinci mese zilnic – trei principale și două gustări. Totodată, sub nicio formă nu este indicat să mănânci mai târziu de 19:30-20:00.

Fă sport 

Vrei să fii sexy? Atunci, fă sport! În fiecare zi! Indiferent că este vorba despre mers pe jos, o serie de exerciții la tine în casă sau o repriză de alergat în jurul parcului celui mai apropiat de locuința ta. Sportul este un aliat al aspectului frumos și, în plus, luptă foarte eficient împotriva efectelor stresului.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter