(P) Cea mai potrivită muzică pentru vara asta

Publicat pe

Te-ai plictisit de aceleasi melodii puse pe repeat? Vrei sa iti imbogatesti playlist-ul cu cateva melodii care iti asigura o stare de bine pentru a incepe ziua cu multa forta de munca sau perfecte pentru drumul spre casa dupa o zi grea? Noi iti garantam ca voia buna va aparea instantaneu.

 

1

 

Daca nu ai aflat inca, anul acesta are loc Spellground. Un festival ca afara', cu muzica fresh dimprejurul globului. Peste 18 artisti internationali si 40 romani.

 

Dar pana atunci fiecare propune cateva melodii ce te vor face sa evadezi din stresul cotidian. Macar pentru cateva minute. Sunt genul de melodii care te duc cu gandul la vacanta, te fac sa te visezi in masina, in drum spre cel mai cool festival. Nu stim despre tine, dar noi am pornit playlist-ul si deja ne imaginam atmosfera de la Spellground, inconjurati de apa, aer curat, soare, oameni frumosi si cel mai cool vibe!

 

SPOILER – Iti dezvaluim cateva dintre melodiile de la festival, dar te asteptam sa le descoperim impreuna pe restul intre 12-14 august.

 

Fritz Kalkbrenner – Sky and Sand

 

 

Royksopp – Skulls

 

 

The Kooks – Bad habit

 

 

Oscar and the Rolf – Strange Entity

 

 

Dennis Ferrer – Hey Hey

 

 

Amber Run – I Found

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter