(P) Circuit încărcat de istorie în cele mai populare locuri din Italia

Publicat pe

Cea mai bună gelato, cele mai impresionante orașe din punct de vedere al istoriei, cele mai boeme peisaje, o atmosferă de poveste și o seamă de atracții de renume, Italia este fără îndoială una dintre cele mai complexe destinații de vacanță.

 

Cele mai mici tarife la vacanțe!

 

Ancorează-te la această aventură cu un partener de nădejde, Europa Travel, cel mai mare turoperator low-cost din România, care face turiștii fericiți prin paleta complexă de destinașii turistice la cele mai bune tarife din țară. Ghizii experimentați și pasionați te însoțesc pe parcursul întregului circuit în Italia pentru a-ți face cunoscută istoria bogată a Italiei și pentru a te conduce spre atracții faimoase ori spre locuri mai puțin cunoscute.

 

Vizitează cele mai importante orașe ale Italiei, de la Veneția la Florența, Roma, Milano, San Marino sau Vatican, și include în traseul tău cu autocarul și alte locuri de poveste, precum Viena, capitala Austriei, cu numeroasele sale atracții centrale, Peștera Postojna din Slovenia sau Lacul Balaton din Ungaria și capitala Budapesta.

Simboluri de neratat în Italia

 

Cunoscută pentru patrimoniul său bogat și variat, cu cele mai multe situri incluse în Patrimoniul Mondial al UNESCO, Italia te invită să îi descoperi cele mai importante simboluri cunoscute pentru eleganța și frumusețea lor.

 

De la siturile antice uluitoare ale Romei la romantismul viu al Veneției, flerul cosmopolit al orașului Milano și dealurile din Toscana, Italia este un izvor nesfârșit de atracții.

 

Admiră Turnul înclinat din Pisa, cu cele aproape 300 de trepte pe care trebuie să le urci pentru a ajunge în vârful turnului, de unde priveliștea asupra împrejurimilor este absolut uluitoare.

 

Vizitează Colosseumul din Roma, cea mai mare rămășiță a Antichității, o dovadă a grandiozității lumii romane, conceput pentru a primi 50.000 de spectatori dornici să privească spectacolul sângeros al gladiatorilor, atrage astăzi peste cinci milioane de vizitatori anual.

 

Vaticanul, centrul spiritual al lumii catolice, este o adevărată operă de artă, atât în interior, cât și în exterior, cu oameni care vin să descopere impresionantul Palat și desăvârșita Capelă Sixtină, precum și numeroasele galerii pontificale. Cu atât de multe locuri de poveste de vizitat în Italia, nu uita unul dintre cele mai importante aspecte: aruncă un bănuț în Fontana di Trevi, pentru a reveni în această țară minunată pentru a descoperi noi splendori arhitecturale.

 

De Geanina Ichim

Oferte Speciale Circuit Italia

Tarif: 619 Euro/persoana, 12 cazari cu mic dejun in hoteluri de 2*, 3* si 4*, transport autocar, ghid, taxele pentru Venetia (intrarea autocarului in oras, transport autocar si vaporas), taxele pentru Capri (ghid local si transport: autocar, vaporas, teleferic). *Bonus! Excusiile la Tivoli, Napoli, Insula Capri & Ana Capri si croaziera pe Dunare in Budapesta! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.    

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter