(P) Cultivă o relație de nedespărțit

Publicat pe

Am ajuns la varsta si in epoca in care cei mai multi dintre noi am inceput sa privim viata mai realist. A nu se confunda cu pesimismul. Doar am coborat de pe norul nostru pufos, aici, pe pamant, unde ploua din cand in cand. Suntem ceva mai constienti ca o poveste frumoasa de dragoste se poate incheia oricand, chiar si din senin. Asa ca iubim cu scut. Dar mai poti spune ca iubesti pe deplin?

Dati-mi voie sa va povestesc despre un alt tip de relatie. Este vorba despre castravete si gin. Stiu, suna ciudat, iar paharul de Hendricks cu gheata de langa mine nu m-a influentat in felul in care credeti! Intotdeauna consum responsabil. Cum spuneam, castravetele si ginul (i-am putea spune Gina) auzisera unul de celalalt de la prieteni, dar nu s-au gandit ca ar merge impreuna. Ei ii placea mai mult singura, pe micul ei iceberg. El prefera compania, in tot felul de ansambluri, salate, sandvisuri.

Dar lumea e mica, iar viata e miscare. Normal ca la un moment dat au dat unul de celalalt. Dar e nevoie de curaj sa se intample ceva. La inceput, Gina a crezut despre el ca e… asa… mai mult de decor. Dar castravetele este un adevarat domn, chiar daca nu in sensul literal. Este sarmant, bine crescut si, cum Gina avea sa afle imediat, un romantic incurabil. A aparut de nicaieri la gin cu un vraf de petale de trandafiri. Niciunul nu spunea nimic. Pana cand s-au aruncat simultan unul spre celalalt. Petalele zburau peste tot. Pana acum, traisera unul fara celalalt, iar intr-o clipa lumea a capatat o noua dimensiune pentru amandoi. Si au ramas impreuna, in noua lor dimensiune extinsa.

Si-au dat seama ca sunt diferiti, dar se completeaza in moduri in care nu au crezut vreodata. De asta se iubesc ginul si castravetele. Ce daca este o combinatie ciudata, ce daca se mai incing spiritele? Au mereu gheata la congelator pentru a se racori. Cand se racoresc, parca se simte mai bine aroma petalelor de trandafir pe care inca le mai au. De asta se iubesc Gina si castravetele.

Povestea e doar putin inflorita, dar relatia lor de nedespartit e adevarata si merge de minune. Martor este ginul Hendricks in care se regaseste aceasta combinatie incredibila de castravete si trandafir. Noi suntem oameni, ei nu. Ei au cultivat o relatie de nedespartit, iar reteta pare perfecta. Cred ca si noi, cei mai realisti, putem invata ceva din povestea asta. Avem nevoie de mai mult curaj, gheata, si sa ne uitam daca mai avem petalele de trandafir.

La sfarsit, va recomand sa turnati un pahar de Hendricks si sa mai cititi o data.

FOTO: PR

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter