(P) Cum alegem lenjeria de pat perfectă pentru iarnă-primăvară - Sfaturile experților de la CumpărăMisim.ro

Publicat pe

Sunt multe tipuri de țesături pentru lenjeria de pat, dar cea mai indicată de experții de la CumpărăMisim.ro este aceea din bumbac 100%. Desigur oamenii se uită celdintâi la preț când vor să achiziționeze un produs de acest fel și apoi se gândesc la compoziția materialului. Cei care nu știu foarte multe despre țesături, pot ține cont de stufurile experților, care îi ajută să nu achiziționeze un produs de calitate îndoielnică. Țesăturile naturaledin fibre de bumbac 100% sunt cele mai folosite de producătorii de lenjerii de pat și lepoți găsi pe CumpărăMisim.ro. Țesăturile sunt de foarte bună calitate, realizate prin tehnologii avansate, astfel reușesc să aibă proprietăți îmbunătățite de rezistență, confort și tușeu.

Orice produs care este din bumbac 100% are o greutate mai mare de 1,5 kg deci dacă afli greutatea produsului poți identifica rapid un fals. Determinarea greutății produsului arată dacă lenjeria depat este din bumbac natural. Un produs sintetic are greutatea mai mică de 1 kg.

Țesăturile din bumbac sunt moi la atingere, au un tușeu plăcut și absorb transpirația. Din acest punct de vedere o țesătură sintetică este mereu rece, nu îți creează o stare confortabilă. Dacă ai o lenjerie de pat din material sintetic vei avea acea senzație neplăcută de rece.Din punct de vedere a durabilității în timp, țesăturile din bumbac sunt cele mai bune, se spală ușor, dar se usucă puțin mai greu decât țesăturile sintetice.

O gamă variată de lenjerii de pat de înaltă calitate de pe CumpărăMisim.ro sunt recomandate pentru adulți și copii, chiar și pentru acele persoane care au pielea sensibilă, pentru că au anumite particularități pe care nu le găsești la alte țesături. De exemplu lenjeriile de pat care se regăsesc în cadrul acestui magazin online conferă o senzație deosebită la atingere, sunt antialergice, rezistente, frumoase și elegante. Designul și culoarea se păstrează o perioadă lungă de timp, în ciuda spălărilor repetate la care  vor fi supuse aceste materiale.

Bumbacul 100% se remarcă prin modul de dispunere a fibrelor sale care îmbunătățesc rezistența la rupere a țesăturii. Materialul din bumbac se spală mai întâi în apă rece și apoi la temperatura de 60 de grade Celsius. Indicat este ca la spălat să nu se folosească produse care slăbesc rezistența fibrelor și calitatea culorilor imprimeului, cum sunt înălbitorii, clorul. Uscarea se face în aer liber și la lumina soarelui – care oricât de puternică ar fi, nu deteriorează calitatea și nuanța de culoare a țesăturii. Depozitarea țesăturilor din bumbac se face într-un loc uscat și bine ventilat, cum este de exemplu raftul unui dulap.

În sezonul de iarnă-primăvară sunt recomandate lenjeriile de pat din bumbac 100% deoarece acestea sunt călduroase, absorb foarte bine transpirația corpului, sunt confortabile la dormit. Alege întotdeauna o țesătură de calitate pentru lenjeria de pat, evaluează modelul, imprimeul, finisajele, pentru a fi sigur că ai ales un produs elegant și de calitate.

Dacă preferi să ai întotdeauna lucruri bune, pentru confortul personal și frumusețea casei, ai putea opta pentru produsele din bumbac 100% deoarece acestea au un tușeu plăcut, sunt plăcute la atingere, moi, călduroase, netede, au un design deosebit, în nuanțe de culori în trend. Vizitează și pagina de Facebook a magazinului online CumpărăMisim.ro pentru a te convinge de frumusețea și calitatea produselor comercializate.

Dacă ești o persoană care optează pentru ceea ce estenou, care caută lucruri de calitate, în tendințele actuale, atunci lenjeriile de pat de pe acest website sunt perfecte dorințelor tale. Motivul pentru care ele sunt foarte apreciate de clienți este că au un stil care se bazează pe preferințele oamenilor și întotdeauna sunt moderne, în trend. În anul 2019 sunt apreciate țesăturile naturale din bumbac 100% pentru lenjeriile de pat dar și mobilierul din lemn. Aceste lucruri sunt foarte frumoase mai ales pentru că sunt realizate în mod natural. În plus, ele arată mereu la modă, sepotrivesc mereu tendințelor din fiecare an.

Pentru a avea un somn confortabil întotdeauna este bine să alegi lenjeriile de pat din țesături naturale, care pot fi în diferite nuanțe. În acest an sunt la modă culorile pastelate, deschise, mai ales tonurile de roz-somon. Culoarea anului 2019 este rozul deschis somon care se referă la dăruire,înțelegere necondiționată, iubire, dragoste. Rozul-somon este o nuanță caldă, feminină și romantică, oferă o senzație plăcută, o energie blândă și iubitoare, este o culoare pozitivă, care inspiră la sentimente frumoase, reconfortante, este un semn de speranță, iubire și sănătate. Această culoare se combină foarte bine cu anumite nuanțe mai întunecate, cu verde, albastru, gri, negru și alte tonuri neutre, astfel realizându-se imprimeuri frumoase și sofisticate.

Magazinul CumpărăMisim.ro oferă o gamă variată de seturi de lenjerii de pat și cuverturi de pat în tendințele modei, pentru sezonul de iarnă-primăvară 2019 . Magazinul oferă opțiuni excelente de lenjerie de pat în culori saturate, minunate, de calitate impecabilă. Este atât de plăcut să dormi într-o lenjerie de patrealizată din cele mai bune materiale, plăcută la atingere, care să-ți îmbunătățească calitatea somnului. Lenjeria de pat este la prețuri accesibile, durabilă în timp, rezistență și elegantă. Dacă dorești să cumperi lenjerii de pat de calitate premium, la costuri reduse, comandă astfel de produse la magazinul nostruCumpărăMisim.ro, produsele se livrează imediat.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter