(P) De acum beneficiaza de pana la 6 ani garantie pentru produsele incorporabile Whirlpool din promotie

Publicat pe

9Fie ca ai nevoie de plita, cuptor incorporabil, expressor sau masina de spalat vase ori combina frigorifica de acum te bucuri de mai mult timp si fara grija garantiei produselor panala 6 ani.

Whirlpool iti ofera pana la 6 ani de garantie la produsele incorporabile din promotie cu Al 6-lea Simt si pana la 4 ani la produsele incorporabile Whirlpool din promotie fara Al 6-lea Simt.

Alegeți tehnologia care intuiește nevoile dvs. si simtiti diferenta cu Al 6-lea Simt.

Cum să obțineți o cină în casă care să provoace o adevărată încântare și multe cereri pentru încă o porție? Doar porniți Al 6-lea Simț și bucurați-vă de rezultate perfecte de coacere. Senzorii speciali estimează greutatea vasului și determină temperatura și timpul de coacere, apoi controlează întregul proces. Un afișaj modern și ușor de utilizat te ghideaza si informează pas cu pas.

Captați inspirația și transformați-o în plăcere prin spațiul necesar pentru a obține cele mai bune rezultate de gătit.

Noua gama W Collection asigura prin designul modern si permite plasarea tuturor tăvilor într-o manieră stabilă, iar capacitatea crescută de 73 de litri, precum și cele 4 niveluri diferite de coacere, asigură confortul gătitului pentru mâncărurile preferate ale fiecărui membru al familiei și chiar și pentru o familie mare în cel mai simplu și cel mai rapid mod fără compromisuri. Vă creați astfel timp pentru oaspeți!

Tehnologia intuitiva Al 6-lea Simț

Cu tehnologia exclusiva Al 6-lea Simt de la Whirlpool, prepararea perfecta devine mai simpla.
SIMT: AL 6-LEA SIMȚ monitorizeaza energia absorbita de alimente (carne, peste si legume) si determina temperatura si timpul de preparare necesare.
ADAPTARE: AL 6-LEA SIMȚ monitorizeaza schimbarile, precum pierderea caldurii din cauza deschiderii usii cuptorului, si adapteaza temperatura si timpul de preparare in mod adecvat. Conditiile optime sunt restabilite incredibil de repede.
CONTROL: AL 6-LEA SIMȚ monitorizeaza procesul de preparare a mancarii, oferind feedback constant pe afisajul mare, usor de folosit, sensibil la atingere. Tehnologia AL 6-LEA SIMȚ inseamna ca nu mai este nevoie sa verificati periodic daca mancarea este gatita perfect.

Bucurați-vă de curățarea simplă a cuptorului.

Sistem de auto-curățare: Piroliză. Arderea reziduurilor la aproximativ 500 ℃.

Descoperiți o modalitate extrem de eficientă de a îndepărta cele mai dificile reziduuri din interiorul cuptorului și de a readuce strălucirea anterioară. Porniți programul de curățare pirolitică și lăsați cuptorul să se încălzească până la aprox. 500 ° C, transformând murdăria în cenușă ușor de  îndepărtat.urățarea simplă a cuptorului.

Soft Closing: Închidere Ușoară. Balamalele speciale asigură o închidere lentă și facilă a ușii cuptorului

Detalii mici pentru o mai bună comoditate.

Unități telescopice: Nivelul 1. Scoatere facilă a tavilor de copt și fără griji în privința căderii acestora. Știm foarte bine că fiecare detaliu din bucătărie contează.

Caracteristici extraordinare

Cuptorul Whirlpool este echipat cu balamale speciale care permit o închidere ușoară și fără zgomot, pentru a face ca utilizarea să fie și mai ușoară.

Aburul pur învăluie preparatul ca un nor, dând noi arome sparanghelului dvs. cu creveți. Hrănitor și sănătos în același timp, soluția pentru un risotto grozav.

Clasa energetică: A +. Creșterea eficienței energetice permite reducerea facturilor de energie electrică cu până la 30% în comparație cu cuptoarele din clasa energetică A din alte game Whirlpool.

Afișarea textului. Afișare color a textului cu o calitate ridicată a imaginii și a sunetului. De acum va bucurati de un display special color unde va va ghida pas cu pas pentru a obtine retete ca un adevarat Chef.

Coaceți mai mult, coaceți mai repede cu tehnologia Cook4. Permite gătirea a până la patru feluri de mâncare diferite simultan fără amestecarea mirosurilor, de exemplu puteti sa gatiti de la preparate din peste pana la un desert savuros de placut fara miros sau arome amestecate. Funcția Cook4 oferă un nivel excepțional de flexibilitate care permite gătirea a până la patru feluri de mâncare simultan, fără riscul de a amesteca gusturile și aromele produselor. De asemenea cuptoarele din W Collection beneficiaza si de sistem de siguranță pentru copii.

Alegeți tehnologia care intuiește nevoile dvs.

Puteți începe să gătiți fără preîncălzirea cuptorului cu tehnologia Ready2Cook.

Spațiu sporit pentru un maxim de confort .

Coacere ideală pe fiecare parte

Circulația aerului cald în cuptorul Whirlpool vă ajută să gătiți felul de mâncare preferat chiar mai bine și mai rapid. Un ventilator cu încălzire circulară distribuie aer cald în interiorul cuptorului astfel încât rețeta să fie întotdeauna procesată uniform pe fiecare parte și în același timp într-un timp mai scurt!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter