(P) Delta Dunării pentru Seniori – tarife de la 399 lei de persoană

Publicat pe

Profită de ofertele last minute de la Gulliver Delta Resort și descoperă Delta Dunării, paradisul sălbatic al României într-un sejur de poveste, la tarife de la numai 399 lei de persoană. Pachetul include 3 nopți de cazare cu demipensiune, transport autocar și transfer cu barca Murighiol – Uzlina – Murighiol.

 

Oferte Speciale de la Gulliver Delta Resort

 

Delta Dunării – muzeul biodiversității este una dintre cele mai pitorești regiuni ale țării care găzduiește mii de plante pe cale de dispariție, pești, mamifere și peste 350 de păsări sălbatice, pentru care delta a fost declarată Rezervație a Biosferei în cadrul UNESCO.

 

Tot aici este întâlnită cea mai mare întindere de stufăriș și păpuriș de pe bătrânul continent, singurele plaje sălbatice din țară și cea mai nordică pădure subtropicală din Europa. În ceea ce privește biodiversitatea, Delta Dunării se află pe locul trei modial, după Marea Barieră de Corali din Australia și insulele Galapagos.

Hotelul poziționat excelent în inima paradisului

 

Delta Dunării a devenit o destinaţie accesibilă seniorilor datorită ofertelor speciale de la Gulliver Delta Resort. Complexul hotelier, aflat la intersecția dintre brațul Sfântu Gheorghe și Canalul Uzlina, a fost amenajat în armonie perfectă cu natura, dar în același timp dispune de numeroase facilități pentru vacanțe de neuitat. De pe pontoanele sale se poate pescui în tihnă sau admira apusul care îmbracă Dunărea în culori de roșu intens. Grădina luxuriantă este 'decorată' cu hamace și balansoare numai bune pentru relaxare, iar piscina de 18×10 m asigură răcoarea în zilele călduroase de vară.

 

Dacă vrei să explorezi delta, la Gulliver Delta Resort se organizează excursii opționale cu barca pe canale și lacuri pentru a admira nuferii și păsările sălbatice. Dar și pe distanțe mai lungi către Sulina – orașul piraților unde Marea Neagră se întâlnește cu Dunărea. La Letea, pădurea de nisip unde cresc liane sălbatice și pot fi admirați caii sălbatici. Sau la Sfântu Gheorghe, unde se întind unele dintre cele mai frumoase plaje sălbatice din țară.

 

De Mădălina Isar

Last Minute Delta Dunării – Hotel Gulliver Delta Resort 3*

*Tarife de la 399 lei/persoana – plecarea din 22.06!

*Tarife de la 449 lei/persoana – plecarile din 29.06; 06.07.

Servicii incluse: 3 nopti de cazare cu demipensiune tip bufet, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti, transferuri barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07, 0784.215.628.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter