(P) Din Delhi pană în Varanasi, într-un circuit tradițional în colorata India

Publicat pe

Un tărâm fascinant plin de contraste uluitoare, unde își dau întâlnire lumea tradițională cu cea modernă, India este una dintre cele mai atrăgătoare destinații ale lumii, unde orice pasionat de călătorii trebuie să ajungă măcar o dată în viață.

 

Cea de-a șaptea cea mai mare națiuni a lumii, după suprafață, și a doua ca mărime după populație, India se mândrește cu un patrimoniu bogat, rezultatul a secole de culturi și religii diferite care și-au lăsat amprenta asupra sa, și numeroase comori spirituale, culturale și istorice.

 

O vizită în India trebuie să includă explorarea a numeroase situri sacre, în timp ce iubitorii de natură se vor bucura să descopere plajele sale însorite, parcurile naționale luxuriante și peisajele sălbatice. Acceptă provocarea unui revelion exotic, în cadrul unui circuit de la Europa Travel care include bifarea celor mai populare orașe din India, Triunghiul de Aur și Varanasi. Turoperatorul și-a extins paleta de destinații low-cost în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, la tarife imbatabile și servicii excelente.

 

Triunghiul de Aur al Indiei

 

Cea mai vizitată parte a Indiei este cunoscută sub denumirea „Triunghiul de Aur' și include trei orașe-tezaur: New Delhi, Agra și Jaipur, cu cele mai mari atracții ale lor.

 

Metropola Delhi este formată din două lumi foarte diferite, New Delhi și Old Delhi. Prima, inaugurată de britanici în anul 1931 pentru a servi drept capitală imperială, este și capitala modernă a națiunii și sediul guvernului, în timp ce Vechiul Delhi este considerat de mulți drept inima simbolică a zonei metropolitane.

 

Una dintre cele mai populate regiuni din lume, Delhi reprezintă un amestec important de tradiție și modernitate, reprezentativă atât ca centru religios, cât și ca cea mai mai aglomerată zonă a Indiei, oraș plin de viață și vibrant ce include numeroase monumente magnifice, cea mai faimoasă zonă comercială din țară și o seamă de restaurante ce servesc delicatese din toate părțile Indiei.

 

În continuarea descoperirii triunghiului fascinant al Indiei, vizitează orașul Jaipur, unde vechiul și noul se întrepătrund într-un amalgam de atracții. Vei descoperi aici o mulțime de fortărețe, monumente și palate, precum și zone comerciale extravagante, cu bazaruri și cafenele tradiționale.

 

Simboluri de seamă

 

Situat pe malul râului Yamuna, orașul Agra se mândrește cu câteva atracții arhitecturale de renume mondial. Fie că vorbim de splendoarea din marmură albă Taj Mahal,una dintre cele 7 noi minuni ale lumii din patrimoniul UNESCO, este un monument reprezentativ pentru India și întreaga lume, construit de împăratul Shah Jahan drept mausoleum pentru soția sa. Sau de Fortul Agra, construit într-un stil arhitectural eclectic în anul 1565, vei descoperi aici adevărata fascinație a Indiei.

 

În plus, acest circuit este completat foarte bine cu o oprire în Varanasi, unul dintre cele mai importante orașe din India, situat de-a lungul râului mistic Gange, considerat cel mai sfânt loc de pe pământ.

 

De Geanina Ichim

 

Circuit Revelion India – Triunghiul de Aur si Varanasi

Tarif – 829 Euro/persoana, 10 zile (4 nopti New Delhi, 1 noapte Jaipur, 1 noapte Agra, 2 nopti Varanasi), cazare cu mic dejun si cina la hoteluri de 4*, transport avion, bilete de avion New Delhi-Varanasi-New Delhi, tur panoramic si petonal de oras: New Delhi si Old Delhi, Agra, Varanasi, plimbare cu barca Fluviul Gange in Varanasi, ghizi locali, asistenta turistica. Data de plecare – 29.12.2017. *Oferta speciala – 15% reducere din tariful de baza pentru rezervari achitate integral pana la 15.07.2017! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Europa Travel te trimite gratuit in vacanta!

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter