(P) Dormitorul perfect pentru un somn odihnitor!

Publicat pe


Vrei un somn mai odihnitor, care să-ţi dea energie? Transformă-ţi dormitorul în cel mai relaxant loc din lume! Numai aşa vei putea, seară de seară, să te rupi de agitaţia zilei care a trecut.

Iată câteva sfaturi pentru a-ţi transforma dormitorul!

Culoarea potrivită. Albul este întotdeauna o alegere bună pentru pereţi, dar poate să dea dormitoruluzi tău o atmosferă rece, nefamiliară. Nici culorile puternice nu sunt potrivite pentru că au un efect energizant, şi nu relaxant. Cele mai bune alegeri sunt pastelurile: roz, bleu, galben pai.

Dormitorul nu este birou! Ţine minte asta atunci când decorezi această cameră. În dormitor poţi ţine cel mult un televizor, dar nu are ce căuta aici calculatorul, bicicleta de fitness sau alte obiecte care îţi amintesc de serviciu şi îndatoririle zilnice.

Lumina potrivită! Dacă citeşti sau stai de vorbă cu partenerul înainte de culcare, ai nevoie de o lumină discretă. Alege un lampadar sau o veioză cu intensitatea luminii reglabilă, astfel încât să-ţi petreci ultimele minute ale zilei într-o lumină blandâ, relaxantă.

Salteaua, pe primul loc. Poţi avea în dormitor linişte, culori relaxante, lumină blândă, dar toate sunt în zadar dacă nu ai şi o saltea comodă. În colecţia Somnexpert de la Mobexpert găseşti saltele inteligente' care elimină presiunea din zona umerilor şi a bazinului, îmbunătăţesc circulaţia periferică, menţin o temperatură constantă şi îţi oferă tot confortul unui pat din hotelurile de cinci stele.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter