(P) Epoque Events Gallery: acolo unde sarbatoresti cele mai importante momente din viata ta

Publicat pe

Da, este firesc sa iti doresti totul. Ziua nuntii voastre trebuie sa fie perfecta, asa cum botezul copilului vostru trebuie sa fie o poveste de spus cand va creste mare. Cele mai importante momente din viata ta trebuie sarbatorite pe masura : un loc minunat, un scenariu unic, o logistica fara cusur si un event planner care iti este alaturi pe tot parcursul evenimentului.

Amplasat in interiorul domeniului Epoque, Epoque Events Gallery se bucura de un cadru natural incantator, de lumina naturala si de o pozitie privilegiata in centrul Bucurestiului, in imediata apropiere a Gradinii Cismigiu. Epoque Events Gallery ofera un mix complet customizabil de servicii : spatii premium, servicii integrate de event management si propriile solutii de catering gastronomic.

Epoque Events Gallery include o sala pentru evenimente medii si mari, dotata cu facilitati si tehnologii ultramoderne si un Wine Club ideal pentru organizarea petrecerilor intime si aniversarilor.

Evenimentul tau va avea propriul concept, propriul meniu pregatit de Chef-ul nostru francez,Samuel le Torriellec,  un consilier dedicat si o intreaga echipa de specialisti atenti la fiecare detaliu, pentru ca totul sa decurga asa cum ai vrut : perfect.

The Wine Club este conceput in stil British lounge, are o suprafata de 100 mp si o capacitate de pana la 80 persoane.

Sala Epoque Events Gallery  are o suprafata de 130 mp si o capacitate de pana la 150 persoane, in functie de formatul de set-up ales: Cocktail(max 150 pers.), Cabaret(max 90 pers.) sau Festiv(max 70 pers). Designul rafinat este gandit sa se armonizeze cu conceptul de amenajare interioara a Hotel Epoque, pastrand stilul si atmosfera consacrate si utilizand finisajele si leit-motivele caracteristice. Pachetul de eveniment reprezinta o poveste completa marca Epoque, incluzand un Apartament oferit gratuit pe perioada de derulare a evenimentului si o Degustare gratuita a meniului ales, impreuna cu toate serviciile boutique oferite oaspetilor nostri.

Te invitam sa ne faci o vizita: [email protected] sau 021 312 32 32.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter