(P) Escapadă cu fetele, în Paralia Katerini

Publicat pe

Vara ne facem car și iarna… planuri de vacanţă! Dacă încă nu te-ai gândit unde să-ți petreci sejurul de vară, îţi propunem noi o variantă, deloc costisitoare și destul de aproape de casă: o escapadă cu fetele, în frumoasa staţiune Paralia Katerini.

 

viva.Paralia Katerini1

 

Relaxare pe plaje sau distracții de poveste în cluburi?

Riviera Olimpului este un magnet pentru turiştii care vor să evadeze măcar câteva zile din cotidian, să se relaxeze într-un colţ de natură, sau să profite de petrecerile greceşti în localurile elegante ale orăşelului cu plaje late. Paralia Katerini este o bună alegere dacă vrei să descoperi o fărâmă din Grecia, să te bucuri de deliciile culinare specifice, ori de atmosfera atât de degajată. Plajele stațiunii sunt distinse cu Steagul Albastru, pentru curățenie și serviciile oferite, iar apele sunt foarte cristaline, numai bune dacă ești pasionat de snorkeling.

Cel mai bun mod prin care poți descoperi Paralia Katerin este să mergi la o petrecere tradițională. Te asigurăm că după o noapte întreagă de dansat pe ritmuri de zorba, în localuri unde se servesc cele mai bune cocktail-uri, vei uita pentru o clipă de timp. Cu siguranță, te vei îndrăgosti de muzica grecească, de atmosferă și de peisaje.

 

La shopping cu fetele?

Paralia este fermecătoare, mai ales dacă te decizi să o explorezi dis de dimineață, la pas, când încă stațiunea nu este la fel de agitată ca la sfârșit de zi. Plimbă-te pe străduțele lungi, străjuite de cafenele, magazine și leandrii în nuanțe diverse.

Vei vedea că orășelul este un paradis al pasionatelor de cumpărături. Zeci de magazine şi buticuri se întind elegant de-a lungul străzii principale, uimind călătorul cu preţurile şi ofertele variate. Îți poți achiziționa de aici bijuterii lucrate manual, genți din piele naturală, sau obiecte vestimentare în stil greceasc.

 

de Mădălina Isar

 

Sejur Paralia Katerini http://europatravel.ro/sejururi/pachet/sejur-autocar-paralia-grecia/hotel-korali/382/2127

Hotel Korali 3*– de la 123 euro + 329 lei, 6 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu autocarul, transferuri, insotitor de grup si asistenta turistica in statiune. Detalii pe www.europatravel.ro , call center  021-9407.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter