P) Explorează Creta, o insulă plină de bogății

Publicat pe

Vacanţa în insula Creta este de fiecare dată o experienţă memorabilă, marcată de peisajele naturale uluitoare, dominate de munţi falnici acoperiţi de vegetaţie luxuriantă, precum şi de istoria bogată prezentă în oraşele şi satele tradiţionale, ce păstrează intacte influenţele străvechi ale popoarelor ce şi-au făcut veacul pe aceste meleaguri.

 

viva.Creta1

 

Frumuseţi naturale incredibile

 

Creta este a cincea cea mai mare insulă din Marea Mediterană şi se mândreşte cu lanţuri muntoase impresionante, care alcătuiesc coloana vertebrală a acestei insulei. Mare parte din coasta de est a Cretei a fost acaparată de turism, în timp ce coasta de vest, ceva mai accidentată, cu creste montane smețe şi plaje mai puţin aglomerate, este alegerea ideală pentru cei care îşi doresc să se bucure de liniştea şi atmosfera idilică pe care o oferă cadrul natural.

 

Insula Creta este cu siguranţă una dintre cele mai populare destinaţii de vacanţă. Patrimoniul arheologic abundend, istoria bogată şi peisajele montane incredibile, alături de clima blândă, fac din Creta o destinaţie excelentă de vacanţă pe tot parcursul anului.

 

Diversitate de plaje

 

Plajele variază de la golfuri liniştite, aproape sălbatice, la staţiuni populare cu întinderi lungi de nisip auriu, cu şezlonguri, umbreluţe şi orice fel de facilitate turistică.

 

Cele mai mari staţiuni sunt situate pe coasta de nord, în jurul oraşele cosmopolite Chania şi Rethymnon, în timp ce partea de vest a Cretei este caracterizată de golfuri pustii ce impresionează prin frumuseţile uluitoare.

 

Pentru a te bucura de o experienţă deosebită, îţi recomandăm să te îmbarci într-o croazieră de o zi spre insula Gavdos, cea mai sudică insulă din Europa, situată la doar 35 km de Creta, unul dintre cele mai populare obiective turistice din împrejurimi.

 

De Geanina Ichim

 

Sejur Creta

 

Hotel Asterias Village 4* – de la 322 euro/persoana, 7 nopti de cazare fara masa, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center  021-9407.

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă