(P) Greșeli pe care le face un bărbat când cumpără un inel de logodnă

Publicat pe

Cumpărarea unui inel de logodnă este atât o investiție financiară cât și una emoțională. Probabil că ești emoționat, dar și extrem de fericit că ai luat, în sfârșit, decizia de a te căsători cu femeia visurilor tale, dar nu ar trebui să te grăbești în a cumpăra inelul de logodnă.

Cei mai mulți bărbați se pripesc și ajung să cumpere un inel nepotrivit, fără să țină cont de anumite criterii importante, cum ar fi mărimea sau forma. De asemenea, în procesul de selecție, entuziasmul poate scoate la iveală intenția, iar cererea în sine nu va mai fi o surpriză frumoasă.

Ce greșeli să eviți atunci când cumperi un inel de logodnă

Ajuns aici, nu mai ai nevoie de încurajări sau confirmări. Decizia este luată, iar acum o aștepți nerăbdător și pe a ei. Pentru ca totul să fie perfect, ține cont de următoarele:

  • Lipsa documentării

Nu cumpăra un inel de logodnă fără să studiezi puțin subiectul. Iubita ta merită puțină muncă de detectiv. Poți începe prin a-i inspecta colecția ei de bijuterii. Doar aici poți vedea ce stil preferă, ce culori iubește și ce forme alege de obicei.

Dacă observi o mulțime de bijuterii de epocă/vintage, atunci un inel de logodnă super-chic și modern nu este probabil cea mai bună alegere, ci trebuie să mergi la secțiunea de inele de logodnă clasice. Desigur, poți cere o părere și de la prietenii ei apropiați, atâta timp cât te vei asigura că nu vor divulga secretul tău.

  • Aproximezi mărimea inelului

Imaginează-ți că ai găsit inelul de logodnă perfect, ai creat decorul romantic, te-ai lăsat pe un genunchi, ai pus întrebarea, a zis da și când să probeze inelul aflați că este prea strâmt sau mult prea larg. Nu este un sentiment prea plăcut, nu?

Să încerci să aproximezi mărimea inelului pentru o femeie nu este o idee prea bună. Fiecare femeie e diferită, așa că împrumută un inel de-al ei și măsoară-l pe acela. Dacă este una dintre femeile care nu prea poartă inele, atunci poți încerca să-i măsori degetul inelar atunci când doarme, dar trebuie să ai grijă să pregătești niște scuze plauzibile în caz că se trezește între timp.

Cel mai probabil, una dintre prietenele ei îi cunoaște deja mărimea, așa că poți apela cu încredere la ea înainte să încerci să faci pe James Bond în timpul nopții.

  • Nu setezi un buget

Cu siguranță există inele de logodnă care să nu coste 3-4 salarii, dar pentru a-l găsi pe cel perfect, trebuie să te documentezi și apoi să discuți cu o firmă specializată, cum este E-ring.

Trebuie să știi ce vrei (ce tip de piatră, ce formă, ce tip de aur), pentru că toate aceste alegeri se transpun în prețul inelului de logodnă.

  • Nu îți ștergi urmele

Dacă nu vrei să strici marele moment al cererii în căsătorie, ai grijă ca ea să nu afle nimic despre planurile tale. Dacă împărțiți aceleași laptopuri, ai grijă să ștergi istoricul paginilor vizitate, dar și căutările pe care le-ai făcut online.

Orice femeie va observa apariția reclamelor Google despre inelele de logodnă. Ai chitanțe, facturi, documente de la cumpărarea inelului? Ascunde-le!

E-ring îți este alături în căutarea inelului de logodnă perfect

E-ring.ro este magazinul online de bijuterii care oferă garanția unor produse de calitate, atent create, ale căror prețuri accesibile îți vor facilita cu mult alegerea. Cu peste 10.000 de inele create până în prezent, compania îți poate fi partenerul ideal în căutarea inelului de logodnă perfect.

Pe site se găsesc nenumărate modele de inele, de la cele curajoase cu rubin, la splendidele inele de logodnă cu diamant. De asemenea, pe e-ring.ro poți găsi și verighetele potrivite pentru momentul în care veți sigila iubirea în fața altarului. Toate produsele au certificate de calitate, garanţie de 24 de luni, ce poate varia până la 5 ani, în funcție de modelul ales.

În cazul în care întâmpini probleme în alegerea modelului potrivit, specialiștii E-ring vin în ajutor cu toate informațiile de care ai nevoie, începând de la cele ce vizează alegerea mărimii, până la cele care te ajută să găsești piatra potrivită.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter