(P) Gulliver Delta Resort, hotelul modern din inima sălbăticiei

Publicat pe

Dacă tânjești la relaxare într-un plai de țară unic în lume departe de agitația marilor orașe, o escapadă în Delta Dunării poate fi exact ceea ce ai visat. Lacurile de smarald dantelate cu vegetație luxuriantă și canalele mozaicate cu nuferi, compun un cadru de poveste.

 

Facilități excelente la Gulliver Delta Resort

 

Descoperă cea mai frumoasă deltă europeană într-un sejur alături de cei dragi la Gulliver Delta Resort, hotelul care îmbină într-o armonie perfectă tradițiile cu modernitatea. Complexul se întinde pe 10.000 de metri pătrați și cuprinde o serie de facilități turistice pentru ca șederea ta în deltă să fie așa cum ai visat.

Poziția excelentă a hotelului la intersecția dintre Brațul Sfântu Gheorghe și Canalul Uzlina, face din Gulliver Delta Resort o locație dedicată în special familiilor cu copii sau seniorilor dornici de relaxare.

 

Delta Dunării, oaza inclusă în patrimoniul UNESCO încă din anul 1991 este singura deltă din lume declarată Rezervație a Biosferei, unde trăiesc în tihnă mai bine de 300 de specii de păsări rare, mii de tipuri de plante și animale pe cale de dispariție, pe care le poți admira în tihnă la o plimbare cu barca pe lacuri și canale.

 

La Gulliver Delta Resort, fiecare membru al familie își găsește zona preferată de petrecere a timpului liber. Copiii se pot distra la locul de joacă special amenajat care dispune de căsuțe, leagăne și trambuline. În timp ce, părinții au de ales între relaxarea în hamac sau balansoar, să înoate în piscina înconjurată de șezlonguri și umbreluțe, sau să pescuiască direct de pe pontoanele hotelului.

Bunătăți lipovenești servite într-un cadru splendid

 

Dacă ești gurmand, poți pătrunde în tainele secrete ale bucătăriei lipovenești, prin degustările de pește și preparate tradiționale servite într-un decor fantastic pe malul Dunării. Ciorba storceag, borsul de pește la ceaun, ciorbă de perișoare de pește, plătică pe jar, știucă umplută cu legume, icre cu ceapă, saramură picantă de somn sau scrumbie la grătar, sunt doar câteva dintre bunătățile pe care le poți încerca la Gulliver Delta Resort.

 

De Mădălina Isar

Oferta Speciala Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 3*

Weekend in Delta pentru toti romanii 4 zile

*Tarife de la 488 lei/persoana, date de plecare: 05.06; 08.06.

*Tarife de la 594 lei/persoana, date de plecare: 15.06; 22.06; 29.06.

Servicii incluse: 3 nopti de cazare conform programului ales (demipensiune/pensiune completa/all inclusive tip bufet), transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07, 0784.215.628.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter