(P) Halkidiki, destinația preferată a turiștilor români

Halkidiki este una dintre cele mai populare destinaţii de vacanţă din Grecia, foarte apreciată de români, care vin aici cu familia sau cu grupul de prieteni, pentru a se bucura de liniştea pe care o oferă această zonă, cu plaje minunate şi peisaje montane care îţi taie răsuflarea.

 

viva.Halkidiki1

Cele trei braţe ale peninsulei Halkidiki

 

Halkidiki este o peninsulă formată tei braţe. Kassandra se mândreşte cu cele mai populare staţiuni turistice, cu plaje organizate, ce asigură toate facilităţile şi numeroase surse de divertisment. Brațul Sithonia deține staţiuni ceva mai sălbatice, cu multe golfuri izolate, excelente pentru cei care doresc să se relaxeze în mijlocul naturii, departe de agitaţia şi zgomotul marilor staţiuni. În timp ce al treilea braț este reprezentat de Muntele Athos, o comunitate monastică, la care au acces doar bărbaţii, abia după ce primesc o permisiune specială. O idee foarte bună pentru explorarea împrejurimilor este o excursie cu barca de la Ouranopoli, pentru a face turul Muntelui Athos, pentru a putea admira panorama uluitoare și mănăstirile bizantine impresionante.

 

Distracţii diverse

 

Situată în partea de nord a Greciei, Halkidiki este o regiune turistică foarte populară, cu multe staţiuni şi plaje minunate, cu acces foarte uşor de la Salonic, al doilea oraş ca mărime şi un loc minunat pe care să-l explorezi în timpul acestei vacanţe de poveste.

 

Datorită dimensiunilor sale mari, Halkidiki este locul ideal unde fiecare se simte în largul său şi se poate distra pe măsură, de la relaxare pe plajă, plimbări romantice prin satele pitoreşti, cu situri istorice deosebite, sau distracţie în cluburile de noapte răspândite în cele mai populare staţiuni.

 

De Geanina Ichim

 

Sejur Halkidiki https://www.christiantour.ro/pachete/oferta/vila-panorama-charter-autocar-halkidiki-banat-iesire-belgrad-2016/plecare-timisoara-romania

 

Vila Panorama – de la 154 euro/persoana, 7 nopti de cazare fara masa, transport cu autocarul, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...