(P) Inspirat de iarnă, creat pentru tine. glo™ Polar Edition 2018. Ediție limitată

Publicat pe

glo™, cel mai avansat dispozitiv de încălzit tutunul de la British American Tobacco, lansat în România la finalul anului trecut , are acum o variantă în ediție limitată: glo™ Polar Edition.

Cu un design unic, inspirat de albul imaculat al zăpezii, glo™ Polar Edition este disponibil în România in doar 500 de exemplare.  glo™ Polar Edition este un device elegant, de un alb glacial și cu texturi fine la atingere. glo™ își păstrează simplitatea, cu o doar o atingere a butonului negru, semnătura ediției limitate, te poți bucura de experiența tutunului încălzit.

Tehnologia glo vine cu o propunere unică pentru consumatorii săi: un singur aparat, un singur buton și până la 30 de sesiuni consecutive de utilizare cu o singură încărcare a bateriei. Fără alte dispozitive adiționale, te poți bucura de noua experiență fără scrum, fără fum și cu mai puțin miros*.

România este prima țară din Europa în care a fost lansată ediția glo™ Polar. Device-ul poate fi achiziționat de pe www.glo.ro sau din magazinul glo™ aflat în Băneasa Shopping City.

Stand out and Be 1 of 500!

#myglo #glopolar #1of500

*În comparație  cu fumul eliberat de o țigaretă normală. Această caracteristică nu înseamnă neaparat că acest produs este mai puțin nociv decât alte produse de tutun.

(P) Inspirat de iarnă, creat pentru tine. glo™ Polar Edition 2018. Ediție limitată(P) Inspirat de iarnă, creat pentru tine. glo™ Polar Edition 2018. Ediție limitată
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter