(P) La plajă cu fetele, în Kusadasi

Publicat pe

Turcia se laudă cu unele dintre cele mai frumoase plaje din lume, cu nisip fin, din prundiș sau străjuite de stânci argintii, aici vei găsi cele mai bune locuri unde să te răsfeți la soare. Kusadasi se numără printre destinațiile cele mai populare ale Turciei care reușește să adune în fiecare an un număr record de vizitatori atrași de posibilitățile numeroase de petrecere a timpului liber și de vacanțele de tip all inclusive.

 

Vacanțe low-cost de la Europa Travel

 

Alege un sejur în stil otoman în Kusadasi, de la Europa Travel și bucură-te de cele mai bune tarife, și servicii impecabile la cazare, cât și la transport. Europa Travel continuă și în acest an, dezvoltarea produselor low-cost și pe alte segmente decât cele de piață tradițională, continuând să crească numărul destinațiilor pe curse charter cu autocarul dar și cu avionul.

 

Cele mai populare plaje din Kusadasi

Linia de coastă delicată este înțesată cu resorturi moderne, restaurante, localuri de noapte și magazine de suveniruri, făcând din Kusadasi un magnet pentru călătorul care dorește să îmbine relaxarea pe plajă cu party-urile nesfârșite. Aflate în oraș sau în imediata apropiere, plajele sunt premiate cu 'Blue Flag' pentru curățenie și calitatea serviciilor. Multe dintre zonele de coastă sunt plaje private care țin de anumite resorturi, dar unde accesul este permis dacă faci consumație de la restaurantul hotelului.

 

Vedeta orașului este Plaja Doamnelor – Ladies Beach, denumită în acest fel de către otomanii care le permiteau femeilor să facă plajă doar în această zonă. Chiar dacă timpurile s-au schimbat, Ladies Beach este încă preferata reprezentantelor sexului frumos. Este compusă din nisip fin de un alb imaculat,  mângâiată de valuri spumoase perfecte pentru practicarea surfului.

 

Shopping, petreceri și plajă

 

Dacă ești în căutarea petrecerilor tematice, alături de prietenele tale, aceasta este una dintre cele mai bune zone. Linia de promenadă este înțesată de localuri de noapte care promit doamnelor seri incendiare, de la party-uri tematice, dansuri tradiționale până la prezentări de modă sau concerte în aer liber.

 

Îmbină relaxarea pe plajă cu o sesiune de shopping. În imediata apropiere a plajei Palm, se întinde bazarul orașului Kusadasi. Aici se întind sute de magazine și trabe ale comercianților unde se vând produse locale de la bunătăți tradiționale, până la bijuterii din aur, decorațiuni pentru casă sau ținute vestimentare. Tot aici vei găsi și portul orașului, împânzit de vase de coroazieră și de turiști dornici de promenade la malul mării.

 

De Mădălina Isar

Oferte speciale Sejur Kusadasi

Hotel Sentinus 4* – tarife de la 244 Euro + 329 Lei/persoana, 6 nopti de cazare cu all inclusive, transport autocar, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter