(P) Lentile de contact violet: Alegerea potrivită pentru o schimbare de look în tendințe

Publicat pe

În fiecare an apar noi tendințe în ceea ce privește schimbările de imagine care pot fi obținute cu ajutorul unor accesorii interesante, precum lentilele de contact colorate. Anul acesta a fost marcat de schimbările de efect, care nu au trecut neobservate. Multe dintre acestea au fost obținute cu ajutorul unor lentile de contact violet de pe lentiamo.ro, nuanța anului 2018, conform Institutului Pantone.

Lentilele de contact violet, un simbol al unicității

Această culoare specială este considerată un simbol al unicității, al originalității și al spiritualității. Culorile care stau la baza acesteia, roșu și albastru, au avut mereu un rol important în tendințele modei, ale artei și ale designului interior.

Din acest motiv, lentilele de contact violet au fost apreciate imediat ce au devenit disponibile în magazinele specializate în comercializarea acestora. Devenind un simbol al individualității, aceste accesorii optice au contribuit la schimbarea imaginii femeilor interesate să adopte o nouă atitudine și un nou stil în acest an.

Cu ajutorul celor mai frumoase lentile de contact violet de pe lentiamo.ro, puteți schimba aspectul natural al ochilor voștri, optând pentru o nuanță originală, care iese în evidență de fiecare dată. Puteți opta atât pentru lentile violet cu rol pur cosmetic, cât și pentru cele cu dioptrii, care pot corecta deficiențele de vedere în timp ce asigură o schimbare totală de look.

Cum să asortați lentilele de contact violet

Dacă ați decis să optați pentru aceste accesorii optice inedite, este important să cunoașteți și cele mai noi tendințe de make-up și din domeniul modei pentru a asorta perfect această nouă nuanță a ochilor voștri. Iată câteva recomandări utile de care puteți ține cont!

  • Make-up de zi pentru ochii violet – Datorită efectului special produs de această nuanță, care iese imediat în evidență, puteți opta pentru culori neutre pentru machiajul de zi al pleoapelor. Dacă doriți să obțineți un efect mai îndrăzneț, puteți adăuga și o linie discretă de eyeliner închis la culoare. Un ruj mat simplu sau un gloss roz pal va completa perfect noua voastră imagine.
  • Make-up de seară pentru ochii violet – Un fard de pleoape sidefat, cu nuanțe argintii se potrivește perfect ochilor violet, atunci când doriți să îi scoateți în evidență în cadrul unui eveniment special. Un eyeliner negru va completa perfect această imagine.
  • Ținute potrivite pentru ochii violet – Întrucât nuanța violet este obținută prin combinarea culorilor roșu și albastru, acestea sunt alegerile cele mai potrivite pentru ținutele voastre atunci când doriți să le asortați cu noua nuanță a ochilor. Puteți opta și pentru nuanțe neutre, atunci când doriți să ieșiți mai puțin în evidență, combinațiile alb-negru fiind perfecte pentru aceste situații.

Avantajele lentilelor de contact violet

Lentilele de contact violet reprezintă alegerea perfectă pentru persoanele care vor să facă o schimbare de înfățișare ușor de observat. Violet, nuanța anului 2018, este potrivită oricărei persoane, în special celor cu ochi căprui, care au libertatea de a alege lentile colorate în orice nuanță. În plus, acestea sunt flexibile, pentru ca voi să vă obișnuiți rapid și ușor cu purtarea acestora.

Este recomandat să optați pentru accesorii optice confecționate din hidrogel, întrucât dau senzația unui aspect natural și sunt caracterizate de un grad foarte bun de permeabilitate a oxigenului. Aceste calități fac aceste lentile de contact colorate extrem de confortabile pentru utilizatori.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter