(P) Masina de spalat defecta? Folositi voucher Emag si cumparati-va una noua

Publicat pe

In zilele noastre, gadgeturile ocupa un rol important in casele noastre. Cand vine vorba despre inventiile care au influentat economia, multi ar spune ca Internetul este tehnologia care a marcat secolul nostru. El este cel care a modificat rapid modul in care lucram, cumparam si socializam, intr-un mod in care nimeni nu putea sa isi imagineze cu ani in urma. Totusi, economistul Ha-Joon Chang de la Cambridge, sustine ca masina de spalat haine este inventia care depaseste Internetul cand vine vorba de impactul economic. In cartea sa, „23 de lucruri care nu ti-au fost spuse despre capitalism', Chang spune ca masina de spalat si alte obiecte asemanatoare, cum ar fi fierul de calcat, au „transformat complet modul in care traiesc femeile si, in consecinta, barbatii”.

Pentru a-si sustine teoria, economistul citeaza date din America anilor 1940 care arata cum masina de spalat recent inventata a redus timpul necesar pentru curatarea unei incarcaturi standard de rufe de la 4 ore la 41 de minute. Acest dispozitiv a permis femeilor sa petreaca mai putin timp la domiciliu si sa se implice in activitati mai productive decat spalarea hainelor si sa isi gaseasca un loc de munca. Inventarea masinii de spalat rufe si transformarea ei in produs de consum in masa in anii 1950 a contribuit la dublarea fortei de munca in tarile avansate, revolutionand astfel economiile lor.

Potrivit datelor Institutului National de Statistica, in Romania anului 2015, in aproape toate casele din mediul urban gaseam televizor si masina de spalat. In schimb, la sate, numarul caselor fara masina de spalat era mult mai mare decat cel al caselor fara televizor, doar 6 din 10 gospodarii aveau masini de spalat. Lucrurile au mai evoluat in ultimii trei ani, asta si datorita preturilor mai avantajoase ale masinilor de spalat si gratie unor oferte masini de spalat si promotii din magazine.

Astazi, gasim un numar mult mai mare de modele de masini de spalat, la diferite preturi, care se deosebesc in functie de modul de incarcare, capacitate, programe, performanta, consum de energie etc. De asemenea, au aparut metode mult mai avantajoase de a achizitiona o masina de spalat rufe, asa cum ar fi folosirea unui voucher.            Astfel, daca vi s-a defectat masina de spalat si nu doriti sa cheltuiti o avere pe una noua, aveti la dispozitie o solutie grozava. Vizitati portalul de vouchere Kuplio.ro, folositi un voucher Emag si cumparati-va o masina de spalat noua mult mai avantajos.

Portalul Kuplio.ro este cel mai mare agregator de cupoane si coduri de reducere din Romania, care aduna intr-un singur loc, in mod constant, promotii din magazinele online si magazine fizice romanesti. Intr-o forma structurata, va aduce sute de reduceri atractive, din diferite domenii. Zilnic, pe portal, vor fi adaugate peste 50 de cupoane de reduceri noi, pentru cumparaturi cat mai avantajoase in magazinele voastre preferate.

Astfel, aveti posibilitatea de a descoperi electrocasnice discount si voucher electrocasnice, gratie carora veti putea achizitiona o masina de spalat chiar si cu 30 % reducere.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter