(P) O nouă oază urbană, Floria, își deschide porțile în nordul capitalei!

Publicat pe

Cu siguranță, ai niște flori preferate care îți pot schimba, oricând, starea de spirit în bine! Așadar, spune-ne – este vorba de lalele? De trandafiri? Flori de iris? Liliac, frezii, sau poate flori rare, exotice? Lavandă, amarilis, orhidee?

Indiferent care sunt florile tale preferate, sau motivele pentru care îți dorești să fii înconjurată de ele, esențialul este că pe data de 1 martie se deschide cea mai nouă florărie Floria, în Băneasa Shopping City, la etajul 1, lângă foodcourt. Deci, dacă vrei să cumperi (sau să-ți cumperi) niște mărțișoare deosebite, merită să dai o fuga până la Floria Băneasa, chiar din prima zi!

Floria Băneasa este mai mult decât o florărie – este o oază urbană, cu o gamă variată de flori de cea mai bună calitate, aduse din Olanda, Columbia și Ecuador. Și, foarte important, toate florile și creațiile florale au un preț foarte bun!

Dacă încă nu te-am convins, îți amintim un detaliu esențial: florile sunt un tratament excelent pentru psihic și suflet! Cercetătorii de la Universitatea Rutgers au confirmat, printr-un experiment făcut acum câțiva ani, că florile îmbunătățesc starea emoțională. Fiind asociate cu intimitatea, bunătatea, devotamentul, fericirea și relaxarea, dar și cu frumusețea, florile au un rol important în vindecarea tuturor emoțiilor negative, dar mai ales a anxietății, a insomniilor și a nemulțumirilor.

Un simplu buchet de flori, în living, îmbunătățește comunicarea între membrii familiei și între prieteni, iar pentru cineva care locuiește singur, florile alungă orice sentiment de tristețe sau anxietate, înlocuindu-le cu fericire. Și asta doar pentru că sunt privite!

Nu este vorba de o magie! Florile ajută la dezvoltarea stărilor emoţionale pozitive şi stimulează simţurile.

Pe scurt, te invităm în Floria Băneasa, ca să te încarci cu energie. Poți doar să treci să ne vezi (florile), de fiecare dată când vii la cumpărături, la film sau la o cafea. Garantăm că te vei bucura de întâlnirea cu noi și  creațiile unice, marca Floria!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter