(P) Pe ritmuri de flamenco, în marele tur al Spaniei

Publicat pe

Pornește pe urmele lui Don Quijote, participă la coloratele spectacole de flamenco și coride ale matadorilor, relaxează-te pe însoritele plaje de la Mediterană și descoperă cele mai tari muzee și palate regale, într-un circuit complex de 9 zile în Spania, de la Europa Travel.

Spania îți oferă experiențe unice de vacanță, fie că alegi să vizitezi capitala Madrid cu a sa atmosferă vibranta sau îți îndrepți atenția spre artisticul oraș catalan, Barcelona. Grație ofertelor speciale de vacanță de la Europa Travel, poți să vizitezi cele mai însemnate locuri din Spania prin programul 'Europa prin Europa Travel', la tarife imbatabile și servicii turistice excelente.

Barcelona, cea fermecătoare

Dintre toate orașele spaniole, Barcelona reflectă cel mai bine avangarda arhitecturală fiind un loc ce respiră artă la orice pas. Orașul marelui artist Antoni Gaudi se laudă cu o mulțime de construcții gotice, dintre care grandioasa Catedrală Sagrada Familia, capodopera pentru care artistul catalan și-a dedicat mai bine de 40 de ani din viață, dar pe care nu a mai apucat să o termine.

O plimbare pe Las Ramblas, shopping în stil tradițional în Mercat de la Boqueria, vizitarea Parcului Guell cu ale sale căsuțe ca turta dulce proiectate de geniul Gaudi sau un spectacol de lasere pe dealul Montjuic la Fântânile Magice, sunt doar câteva dintre activitățile de care te poți bucura în Barcelona.

În schimb, dacă ești pasionat de drumeții, Europa Travel îți propune o excursie opțională la Montserrat, iar de aici vei face o scurtă oprire pe Valea de Los Caidos – monumentul realizat ca omagiu adus martirilor și eroilor din timpul Cruciadei.

Madrid, metropola regală

Capitala Spaniei, Madrid este un oraș plin de viață ce își păstrează stilul regal. Simbol al locului este Palacio Real o capodoperă arhitecturală cu 2000 de camere somptuoase, proiectat în 1734 pentru Regele Felipe al-V-lea. Turul la pas, alături de Europa Travel, îți va scoate în cale Puerta del Sol o piață marcată de celebra statuie 'El Oso y El Madrono', dar și Catedrala Nuestra Segnora. Dacă ești pasionat de istorie și artă trebuie neapărat să vizitezi Muzeul Prado, cu a sa colecție impresionantă de 9000 de tablouri și 5000 de schițe, unele dintre ele semnate de Rembrandt, Caravaggio sau Botticelli, Diego Velázquez ori Francisco Goya.

Explorează colorata Andaluzia

Poți porni pe urmele Spaniei medievale într-o vizită în Toledo – cetatea fortificat ce păstrează urmele maurilor, vizigoților și romanilor, parte din UNESCO. Sau să explorezi colorata și expresiva Andaluzia cu oprire în Cordoba, unde să iei parte la cele mai tari spectacole cu toreadori și dansuri flamenco. Capitala plină de viață a regiunii este Sevilla, unde se află palatul maur Alcazar, mormântul lui Cristofor Columb, dar și alte monumente parte din UNESCO.

Dacă vrei să te relaxezi pe cele mai fine nisipuri de la Mediterană poți foarte bine să iei cu asalt plajele aurii ale însoritei Costa del Sol, să admiri peisajele unice asupra Stâmtorii Gibraltar, iar apoi să descoperi Rezervația Maimuțelor. Turul plin de cultură și istorie îl vei încheia într-un stil unic în Valencia – prin vizită în zona științei cu arhitectură SF și plimbări în centrul istoric cu Arena Coridelor și Plaza Almoina.

 

De Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Oferte Speciale Europa prin Europa Travel

Circuit Marele tur al Spaniei – Tarif: 699 Euro/persoana, 8 nopti de cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*, transport avion, autocar local pentru realizarea itinerariului, ghid roman. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter