(P) Reduceri de neratat la vacanțele pentru seniori în Delta Dunării

Sejururile în Delta Dunării au devenit tot mai accesibile pentru turiști grație ofertelor de la Gulliver Delta Resort. Pentru o escapadă în cel mai sălbatic colț de natură al țării, seniorii plătesc de la 349 lei de persoană. Pachetul include 4 nopți de cazare cu demipensiune, transport cu autocar și transfer cu barca de la Murighiol la Uzlina.

 

Partide de pescuit și experiențe culinare la Gulliver Delta Resort

 

Gulliver Delta Resort 3* este un hotel tradițional lipovenesc realizat în armonie cu natura, dar care dispune de numeroase facilități pentru turiști. Pentru zilele fierbinți de vară poți opta pentru relaxare la piscină sau în grădina luxuriantă dotată cu balansoare și hamace. Dacă ești pasionat de pescuit ai posibilitatea să practici această activitate direct de pe pontoanele hotelului, sau să pornești cu barcă în locuri știute doar de pescarii din Uzlina.

 

 

Complexul hotelier se întinde pe o suprafaţă de 10.000 metri pătraţi și este ideal poziţionat la confluenţa dintre braţul Sf. Gheorghe şi canalul Uzlina. Îți oferă panorame ireale asupra împrejurimilor, dar și numeroase oportunităţi de excursii în rezervaţiile naturale. Poți opta pentru explorarea orașului Sulina – fosta capitală a piraților care se laudă cu o plajă sălbatică incredibilă. Sau o vizită la Letea – cea mai nordică pădure subtropicală din Europa unde poți observa cai sălbatici și liane înconjurate de copaci.

 

La Gulliver Delta Resort ai garanţia unei vacanţe cu specific lipovenesc, marcată prin gustoasele preparate din peşte precum ciorba de storceag, borșul gătit la ceaun, saramură tradițională, crap la proțap, știucă umplută cu legume coaptă pe jar sau delicioasa salată de icre cum doar în Delta Dunării poți degusta.

 

Un colț de paradis …

Delta Dunării atrage anual mii de turiști atât români cât și străini care vin pentru a descoperi un paradis sălbatic, departe de agitația marilor orașe. Suprafața deltei formată din terenuri mlăștinoase acoperite cu papură, salcii, rogoz, izmă de baltă, și lacurile garnisite cu nuferi constituie un escosistem ideal pentru aproximativ 300 de specii de păsări. La o plimbare cu barca pe canale vei avea ocazi să admiri spectacol unic al naturii, cuiburile de păsări și apusul care îmbracă lacurile în culori liliachii.

 

De Mădălina Isar

 

Sejur Seniori Delta Dunării – EB 45%

Hotel Gulliver Delta Resort 3* – tarife de la 349 lei/persoană, 4 nopți de cazare cu demipensiune, transport autocar, transfer cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Detalii pe www.besttourism.ro , telefon 0784.215.628, call center 021.794.75.07.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...