(P) Sărituri cu parapanta în Lefkada

Publicat pe

Lefkada este un adevărat paradis pentru sportivii care 'se dau în vânt' după experiențe unice pline de adrenalină. Un mod interesant prin care poți explora una dintre cele mai vizitate insule grecești este să zbori cu parapanta deasupra 'marelui albastru'. Și tot aici te poți bucura de călărit pe plajă, snorkeling, fly-fish ori crazy-sofa, în funcție de preferințe.

 

Descoperă Lefkada prin programul Grecia Low-Cost de la Europa Travel, care te surprinde cu cele mai mici tarife la toate pachetele de vacanță cu autocarul sau avionul. Consacrată ca realizator de chartere cu autocarul, Europa Travel este un jucător important și pe piața charterelor cu avionul, unde a intrat încă din 2008.

 

Pentru ca este foarte aproape de partea continentală a Greciei, Lefkada este preferata românilor care aleg an de an să-și petreacă vacanțele aici. Potrivit legendelor locale, insula făcea parte din Grecia Continentală, dar la fiecare cutremur pământul s-a deplasat puțin câte puțin, formând noi zone stâncoase odată cu trecerea timpului. A treia insulă ca mărime din Marea Ionică este una dintre cele mai populare destinații din Europa, datorită numărului mare de plaje insorite scăldate de ape cristaline, dar și pentru activitățile de care te poți bucura aici.

 

Zboară cu parapanta deasupra celor mai faimoase plaje!

 

Vizitată în special de tinerii dornici de distracție și aventură, dar și de familiile cu copii, Lefkada este un tărâm al contrastelor frumoase. Aici peisajele pitorești sunt completate de plajele cu prundiș, păzite de pereții calcaroși ai munților, iar din golfurile cu ape turcoaz răsar pretutindeni stânci asemeni unor giganți adormiți. Liniile de coastă sunt presărate cu pini, chiparoși și leandri parfumați, iar dealurile sunt învelite în viță de vie și măslini.

 

Datorită peisajelor paradisiace, poți descoperi insula într-un mod inedit. Zborul cu parapanta a devenit al doilea sport simbol al insulei Lefkada, prin care poți 'capta' întreaga panoramă a locului.

 

Plonjează în gol deasupra plajelor Egremni, Kathisma sau Porto Katsiki. Dar o poți face și peste cascadele Dimossari, din vestitul orășel Nidri. Iar pentru un strop de adrenalină mergi  la capul Doukato, cel mai sudic punct al insulei, locul de unde se presupune că s-a aruncat în mare cea mai mare poetă a lumii antice, Sappho (atunci când a aflat că Phaon nu-i împărtășește sentimentele de dragoste).

 

De Mădălina Isar

Grecia Low-Cost

Oferte Speciale Sejur Lefkada – tarife de la 59 Euro + 329 Lei/persoana, 6 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 2*-3*, transport autocar, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter