(P) Sunt bărbații greu de mulțumit și de cucerit la capitolul cadouri?

Publicat pe

Există etichete despre cum să cucerești o femeie cu un cadou bine ales, cum și când sau ce să oferi femeilor în funcție de relația pe care o ai cu fiecare dintre acestea sau în funcție de momentul pentru care se impune un cadou. Prea puțini vorbesc despre aceeași poveste, dar raportată la publicul masculin.

Chiar dacă mai rar, cadourile oferite bărbatului din viața ta trebuie să fie bine alese. Este ca și când trebuie să treci acel test despre cât de bine îl cunoști și cât de creativă ești. Pare deja o muncă titanică, dar cel puțin ai de partea ta inspirația ce vine de la  magazinele de profil.

Gift Express propune – cadouri speciale și elegante

Ce-i drept, bărbații se lasă mai degrabă seduși de ideea unui cadou folositor. Din rațiuni practice și față de femei, sunt mai degrabă fani ai cadourilor funcționale, decât a celor de decor. În acest sens Gift Express – shop online de profil – propune variante interesante de  cadouri pentru barbati de ziua lor.

Când îți dorești să îl surprinzi cu rafinament

De mare impact sunt coșurile cadou, cele care se compun de regulă dintr-o serie de articole. Ai deci cu atât mai multe șanse să îl surprinzi, cu cât cadoul este generos în ce conține. Poate fi vorba despre o băutură fină, delicii precum deserturi de ciocolată, alături de trabucuri și ceva elemente de decor, ce se pot personaliza.

În varianta mai restrânsă, un vin de colecție ar putea să te plaseze în topul celor care au avut idei inspirate de cadou. Practic oricine apreciază un vin bun, mai cu seamă când este o ediție limitată. De origine autohtonă, așezat într-o cutie de lemn ce se poate personaliza cu mesaj pictat sau gravat, ai toate șansele de partea ta să îl copleşeşti cu acest tip de cadou elegant.

Și bărbații sunt chic

Nu poți și nu ar trebui să excluzi cadourile fancy. Bărbații sunt chiar mai critici și mai atenți la capitolul accesorii decât par să fie. Sunt mari fani ai ceasurilor și deja a devenit un stereotip acest lucru. O surpriză vine din partea brățărilor, accesorii pe care negreșit și le vor dori asortate în fel și chip la ținute de zi cu zi.

Pe principiul mai puțin este mai bine, o brățară din silicon și argint pare o combinație interesantă.  Accentul metalic, combinat cu simplitatea bratarii, confortabilă de altfel, pot fi un tablou complet al unui cadou bine ales. O astfel de brățară vine cu versatilitatea stilului, ceea ce o face.. perfectă. Posesorul o poate purta cu succes la ținute smart casual, la cele de zi cu zi de asemenea.

Nu-l lasă pe el să aleagă

Se spune că atunci când simplifici prea mult operațiunea cadou este clar că undeva romantismul s-a pierdut pe drum. Așadar oricât ai încerca să îi faci pe plac și oricât te-ai strădui nu te lăsa pradă tentației de a nu cumpăra singură și a-l lăsa  pe el să o facă. Este ca și când ți-ai cumpăra singură cadoul și te-ai întoarce la el doar pentru a-l plăti.

La fel de bine merită spus că bărbații nu știu exact ce își doresc, important este  să aibă un scop. Spre deosebire de mai greu hotărâtele lor partenere, preferă un cadou care să îi măgulească, nu să le amintească de maturitatea vârstei.

Atenție la pasiuni. Dacă a descoperit recent cât de mult îi place să își pună creativitatea în a prepara rețete, poți merge pe ideea unui cadou din această sferă – elegantul set de instrumente pentru tăiat pizza sună incitant. Dar dacă este un masterchef, vei fi luată în vizor și mustrată pentru alegeri ce nu sunt de top. Cei mai experimentați își vor dori lucruri de colecție, așadar cercetează ceva mai amănunțit domeniul față de care pare că are o slăbiciune aparte.

Oricare ar fi alegerea ta, ține minte că un cadou este dăruit din inimă. Povestea din spatele acestui obiect nu face decât să îl măgulească și mai mult. Petrece ceva timp într-un magazin de cadouri pentru a alege inspirat.

Bonus! Dacă achiziționezi cadoul din magazinul online giftexpress.ro ai parte de ambalare profi fără taxare extra, plus transport rapid. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter