(P) Sunteți pregătiți pentru cea mai spectaculoasă petrecere din an?

Publicat pe

La Crowne Plaza Bucharest vă așteaptă o petrecere de Revelion inedită, un concept de tip croazieră cu ritmuri, arome și preparate din întreaga lume!

 

crowne

 

Executive Chef Ashlie Dias a cules, pentru această noapte, cele mai apreciate rețete din întreaga lume pentru ca răsfățul să fie deplin și călătoria culinară completă! Fructe de mare și pește în cele mai rafinate prezentări, variațiuni de foie gras, preparate din carne de vită, ren sau rață în prezentări inedite și un bar de deserturi extravagante vor face deliciul tuturor, indiferent de vârstă!

 

Petrecerea va fi găzduită de elegantul Crown Ballroom, cu un décor maiestuos și cu ieșire spre grădina în care se vor putea admira focuri de artificii la miezul nopții. O sărbătoare a bunului gust și a diversității!

 

Prețul este de 459 Lei / persoană.

 

Mai multe detalii și date de contact aici (http://www.crowneplaza.ro/Jurnalul-unui-decembrie-magic/new-year-extravaganza)

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter